Přírodní afrodiziaka pro lepší sex. Co dodá mužnou sílu?

 Vztahy 
05. července 2018 18:42 / Martina Langová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Jedním z přírodních afrodiziak jsou rovněž jahody Shutterstock
V lékárně najdete spoustu prostředků slibujících lepší sexuální zážitky. Ne vždy ale budou fungovat podle vašich představ. Mnohé z nich jsou jen předražené placebo.

Jenže co dělat, pokud potřebujete v intimní oblasti pomoct? Léta přibývají a sil ubývá ve všech oblastech. Naštěstí existuje víc možností, kterak svůj sexuální život zlepšit a síly nabrat. A není třeba, abyste za to utráceli majlant. Naše afrodiziaka si můžete zajít nasbírat nebo koupit v bylinkářství či prodejnách zdravé výživy za pár korun. Ručíme vám za to, že tyhle přírodní prostředky z vás udělají pořádného býka.

Pelyněk pro sílu

Nabudí a posílí. Vyzkoušet můžete pelyněk pravý nebo ještě lépe pelyněk pontský. Oba mají velmi podobné působení. Pelyněk obsahuje hořčiny, má dobrý vliv na krevní oběh, játra, žlučník a celou zažívací soustavu. Detoxikuje a tonizuje organismus. Příznivě ovlivňuje činnost lymfatického systému a užívá se při alergiích. Nejlépe uděláte, budete-li z něj popíjet čaj.

Štiplavá skořice

Má silně tonizační účinek, užívá se mimo jiné i při problémech se slinivkou nebo slezinou, ledvinami a močovým měchýřem. Likviduje v těle záněty i bakterie. Působí silně afrodiziakálně, v posteli z vás udělá ďábla. Skořice zmírňuje nadýmání a zlepšuje metabolismus. Pány povzbuzuje. Používá se hlavně olej, tinktura a sirup. Můžete si jí však zpestřit i večeři před dlouhým večerem se svým protějškem. Prožijete ten nejlepší sex.

Puškvorcový čaj

Zní to děsivě, ale báječně to funguje. A nebojte se, vcelku i dobře chutná. Puškvorec má silný afrodiziakální účinek. Zlepšuje trávení, snižuje horečku a hladinu cukru v krvi. Zlepšuje paměť, rekonvalescenci po těžkých nemocech, včetně onkologických, a má příznivý vliv na plíce a psychiku. A jak si z něj udělat čaj? Jednu lžíci drobně řezaného sušeného oddenku zalijeme šálkem vařící vody. Pijeme vlažný až studený, 1 až 2 šálky denně.

Dobromysl pro dlouhou výdrž

Na pány působí povzbudivě, jde o afrodiziakum. Rovněž zlepšuje náladu a odstraňuje deprese. Má silné protikřečové účinky, zlepšuje periferní prokrvení, prohlubuje sílu srdečního stahu. Užívá se při některých bolestech hlavy, poruchách slinivky, srdce, žlučníku, jater a při epilepsii.

Klanopražka zajistí svěžest

Sníží únavu, je silnější než kola nebo káva, ale bez vedlejších účinků a s dlouhodobým působením. Také zažene deprese a má na tělo tonizační účinek. Rostlina brzdí rozvoj nemocí srdce a cév, urychluje metabolismus a zvyšuje odolnost organismu. Chrání žaludek a regeneruje játra. Odstraňuje únavu a zvyšuje ostrost nočního vidění.

Kotvičník pro chlapy

Přezdívá se mu „rostlinná viagra“, takže asi netřeba dodávat cokoliv více. Klinické zkoušky zjistily, že účinné látky z kotvičníku podstatně zvyšují pohlavní touhy směřující k dosažení slasti a způsobují i dramatický nárůst svalové hmoty na úkor tuků. U mužů zvyšují hladinu testosteronu až o 30 %, u žen podstatně zvyšují hladinu estrogenů. Bylina má také mimořádné účinky na zvýšení obranyschopnosti organismu a celkové pročištění těla.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve