Moderní džíny dokáží vonět a i bojovat s nežádoucí celulitidou

 Móda 
23. února 2018 14:21 / Marie Popelková
  0
📷
6 fotografií v galerii
Džíny jsou stálicí módních trendů Internet
Džíny jsou bez debat módní ikonou, která nestárne. I džíny ale podléhají nejrůznějším trendům, někdy jsou v módě ty s vysokým pasem, jindy s nohavicemi do zvonu nebo naopak úzké. V dnešní době lze už ale pořídit i džíny, které dokáží směle nahradit drahé kosmetické přípravky.

Džíny jsou nejoblíbenější kalhoty vůbec a snad neexistuje žádný šatník, ve kterém by chyběly. Firmy jich ročně vyprodukují přes pět miliard a podle některých údajů se prakticky každou sekundu jedny prodají.

Jak džíny kombinovat

V kombinování se meze nekladou. Přes den nikdy nic nezkazíte jednoduchou kombinací tílka nebo trička spolu s elegantním sakem. Velmi pěkně džíny vyváží i luxusnější topy z kvalitních materiálů, jako je třeba hedvábí.

Drsnější vzhled vám zaručí kožený křivák, pro sportovní look zase není nic jednoduššího, než džíny podpořit plátěnými teniskami, které vašemu outfitu dodají mladistvý vzhled.

Do džín s vysokým pasem pak můžete jednoduše zastrčit lehkou blůzičku nebo košili.

K volnému boyfriend střihu zvolte lodičky na podpatku, milovnice francouzské elegance naopak doplní úzké džíny balerínkami.

Nebojte se ani výraznějších šperků, džíny si skvěle rozumí prakticky s jakýmikoliv vkusnými doplňky.

Střihy džín

Střihů džín existuje takové množství, že by si měl vybrat opravdu každý. Na své si přijdou milovníci uplých i volných džín, někdo preferuje "harémové" džíny, jiný zase ty s vyšším pasem. Každý střih sluší jiné postavě, je tak potřeba vyzkoušet, které padnou zrovna vám. O tom, jak vybrat padnoucí džíny, jsme psali zde.

Džíny s vyšším pasem

Hlavní předností džín s vysokým pasem je, že hezky tvarují pozadí. Pokud víte, že máte problém s přetékáním problematických partií v bokových džínách, je vyšší pas dobrá volba. V rovném provedení padnou i ženským tvarům, chlapecké postavy hledají úzké typy.

Boyfriend džíny

Tenhle volnější typ džín sluší hlavně chlapeckým postavám. Pokud navíc zvolíte světlejší model s aplikacemi, dírami a dalším přikrášlením, jednoduše vyvážíte i hodně úzké boky.

Rovné džíny

Potřebujete-li zamaskovat stehna, zadek a další nešvary, dívejte se po rovně střižených džínách (straight, bootcut). Spolu s vysokými podpatky nohy zázračně protáhnou a celkově jsou velice slušivé pro prakticky jakýkoliv typ postavy.

Speciální vychytávky

Trh s riflemi už ale v dnešní době nenabízí jen přehršel střihů a barev, ale i naprosto jedinečné specialitky. Pokud tedy toužíte po něčem opravdu extra, máte z čeho vybírat.

Z PET lahví a proti alergiím

Ekologické smýšlení je v módě a reagují na to také výrobci džín. Bez problémů tak pořídíte například rifle z biobavlny. Při jejím pěstování se nepoužívají chemikálie, takže je tento materiál šetrnější k citlivé alergické pokožce. Světově známý výrobce džín zase představil model, který obsahuje až 8 PET lahví.

Džíny nahrazující kosmetiku

Ano, i takovou schopnost některé džíny mají, i když to zní naprosto neuvěřitelně. Významný výrobce džín například láká zákazníky na kolekci, která je obohacená o řadu speciálních látek.

Například některé džíny obsahují aloe vera, krásně tak voní a mají zklidňující účinek na kůži. Další modely obsahují kofein a pomáhají v boji s celulitidou. Třetí vychytávka zase obsahuje výtažek z oliv, který hydratuje a zpevňuje pokožku.

Džíny napuštěné mikromolekulami samozřejmě nezajistí hydratační, zklidňující a anticelulitidní účinek i po několikanásobném praní. I na tuto slabinu ale výrobce pamatoval a k dostání je tak obnovující sprej, který vašim oblíbeným džínám tuto funkci opět dodá.

Témata: džíny, rifle, móda, kalhoty
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve