Podzimní ulice ovládnou zvonáče a styl à la Beverly Hills

 Móda 
06. září 2018 11:13 / Šárka Sokolská
  1
📷
6 fotografií v galerii
Zvony sluší každému typu postavy Internet
Léto je pryč, je načase znovu vytáhnout džíny. Letošním podzimním hitem budou zvonáče a také mom jeans. Tak směle do nich. Není snad ženy, která by doma neměla alespoň jedny džíny.

Jsou univerzální, praktické, navíc snadno kombinovatelné se všemi ostatními kousky oblečení. Ale i džíny podléhají módě. Například zatímco donedávna byly IN skinny džíny, návrháři letos zvolili uvolněnější střihy. A podzim přináší další novinky.

Tmavý denim

Jednou z nejvýraznějších změn této sezony je barva džínů. Zatímco donedávna frčely světlé až bílé odstíny, letošní podzim bude patřit tmavému denimu. Nemáte ráda tmavě modrou? Kdo říkal, že džíny musejí být jenom modré! Sáhněte třeba po vínové, zelené nebo fialové.

Zvony pro všechny

Trend zvonáčů se objevil už na začátku tohoto roku. V podzimním šatníku by však už neměly chybět žádné ženě. Trend 60. let je prostě tady v plné parádě. Navíc zvonový střih bude slušet každé postavě.

Široké nohavice dokáží skrýt všechny možné nedostatky a pěkně vytvarují figuru. A k nim si nezapomeňte vzít podpatky. Čím vyšší, tím lepší. Pokud máte z podpatků strach a neumíte v nich chodit, poradíme vám, jak na to. O tomto tématu jsme psali zde.

Čím širší, tím lepší

Letos se budou nosit nejenom zvony, ale i celé široké nohavice, jako jsou culottes. Pokud netušíte, co to je, jde o volné kalhoty v tříčtvrteční délce. Ale pozor, tento módní kousek bude slušet spíše štíhlým ženám.

Jako Brenda z Beverly Hills

Vzpomínáte si, co nosily slavné herečky v seriálu Beverly Hills 90210? Džíny se širšími nohavicemi s vyšším pasem. A přesně tento střih, kterému se říká mom jeans (doslova máminy džíny), se začal hodně objevovat na konci letní sezony. A ovládne i celý podzim. Jestli ale nejste vyznavačkou tohoto stylu a dáváte raději přednost užším střihům, pak vsaďte na různé potisky nebo na postranní pruhy, neboli lampasy.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod