Proč jezdit za hranice, když nejkrásnější místo planety máme u nás. Užijte si výjimečný den v centru Prahy i vy

 Ostatní 
12. října 2021 14:50 / Ema Maxová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Praha vyhrála celosvětový průzkum o nejkrásnější město světa Hotel Emblem
Dnešní doba je příliš rychlá a chvilek strávených s lidmi, které milujeme, není mnoho. Přitom jsou to okamžiky, které nás dělají šťastnými a dávají nám pocit, že opravdu žijeme. Když jsem se dozvěděla, že strávím s manželem na naše výročí den a noc v hotelu snů, byla jsem nadšená. Jen my dva v centru města, které bylo vyhlášeno nejkrásnějším městem planety. Jen já a on na naše výročí svatby v pražském hotelu Emblem.

A jaké jsou naše dojmy? Praha je jedno z nejkouzelnějších měst na světě, kde historie dýchá na každém rohu a tento stylový hotel se nachází v rušném Starém Městě. I když leží dvě minuty chůze od Staroměstského náměstí, uvnitř je tichý a klidný. Už při příchodu nás zaujalo, že i přesto, že hotel zvenku nepůsobí nijak majestátně, uvnitř je to pravý opak. Společné prostory hotelu jsou moderně a velmi vkusně zařízeny.

Při výběru pokoje jsme volili mezi ložnicí s terasou a ložnicí s vanou přímo před postelí. Nakonec jsme zvolili tu s terasou, protože jsme věděli, že nás čeká privátní wellness. A dobře jsme udělali. Vířivka na krásné dřevěné střešní terase byla krásným romantickým zážitkem pro nás pro oba. Ale to bych předbíhala.

Náš pokoj nás uchvátil ihned při příchodu. Měli jsme toho na tento den naplánováno hodně, ale nechali jsme se zlákat krásou dlouhé dřevěné terasy, která patřila k našemu pokoji, a vychutnali si v klidu výbornou kávu. Jelikož je terasa orientována do dvora, úplně jsme na chvíli zapomněli, že jsme uprostřed rušného města, a vychutnávali si společné chvíle klidu.

Poté už jsme se přesunuli do wellness. Začali jsme saunou, pokračovali párou a nakonec si vychutnali vířivku s překrásným výhledem. Vše bylo zamluveno jen pro nás. Nádherné, čisté, luxusní prostory vřele doporučuji každému, kdo miluje wellness procedury. 

Asi to bude znít jako kýč, ale teplá vířivka na střeše s dechberoucím výhledem na stověžatou Prahu, které v dálce vévodí Pražský hrad, v kombinaci se západem slunce nás nadchla. Třešničkou na dortu už pak bylo jen prosecco, kterým jsme si připili na to, jak krásné je žít, a jak důležité je si jednou za čas dopřát trochu klidu, pohodlí a dobrého jídla. A hlavně sami sebe.

Po západu slunce si pro nás přišly masérky. Já jsem si vybrala ošetření pleti Bulle D´Oxygene, které je zaměřené na dokonalé vyčištění pleti a relaxaci obličejových svalů. Procedura zahrnuje i stimulační masáž, jejímž cílem je, aby pleť vypadala mladší a zářivější. Manžel zvolil uvolňující masáž Pure Altitude, která využívá různé masážní techniky a uvolňuje od napětí, stresu a dobíjí energii. Skvělá na protažení krční páteře, která dnes bolí každého druhého člověka. Během ošetření byla použita příjemná a kvalitní francouzská kosmetika Pure Altitude, kterou koupíte pouze v hotelu Emblem.

Po masáži jsme si chvíli odpočinuli, a poté se vydali na večeři do naší oblíbené restaurace, která je v blízkosti hotelu. Dalším naším cílem byl M lounge v prostorách hotelu Emblem, který je společným prostorem pro všechny hosty hotelu. Můžete si tam dát něco k pití, odpočinout si, seznámit či pobavit se s ostatními nebo si zahrát společenskou hru. Dokonce jsme zjistili, že je možné si i soukromě pronajmout salonek nebo i větší salon. Jelikož jsme tu ale trávili druhé líbánky, chtěli jsme čas trávit už jen spolu. Proto jsme M lounge odložili na jinou příležitost, která dozajista nebude zapomenuta.

Vybrali jsme si opravdu nádherné místo k relaxaci v centru našeho rodného města, o jehož krásách jsme neměli doposud nejmenší tušení. Určitě jsme tu nebyli naposledy. Hotel Emblem moc doporučuji k oslavě výročí, narozenin nebo jiné výjimečné akce. I když výjimečný je každý den našeho života a je skvělé jej učinit nezapomenutelným... 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod