Chcete mít obočí snů? Odložte tužku a zajděte si na microblading

 Krása 
01. září 2017 10:49 / Kateřina Kofroňová
  7
📷
3 fotografie v galerii
Husté obočí je zkrátka trendy. Pomocí této metody budete mít to nejpřirozenější obočí během pár hodin. Shutterstock
Trend širokého pěstěného a hustého obočí je stále na scéně, ale vy jste si prožila devadesátky, po kterých vám z každodenního vytrhávání obočí zbyly jen dvě tenké čárky? Nezoufejte, husté obočí můžete mít i vy a bude vypadat mnohem přirozeněji, než když si ho dokreslíte tužkou.

Přirozeně vypadající avšak výrazné obočí je zkrátka v kurzu. Pokud vám ho nebylo shůry dáno, nebo jste si ho poškodila častým vytrháváním, nic není ztraceno. Právě pro vás je tady microblading, neboli vláskování obočí, které, ač je permanentním make-upem, vypadá neuvěřitelně přirozeně.

Jednou a dost

Zatímco dokreslování obočí kosmetickými produkty, jako například tužkou, gelem nebo stíny, může vypadat nepřirozeně a navíc vás bude obtěžovat každé ráno, microblading má dlouhodobý efekt, který garantuje velmi vysokou přirozenost. V kombinaci s vaším obočím, nebo alespoň s tím, co z něj zbylo, si nikdo ani velmi zblízka nevšimne, že obočí „není vaše“.

O co se vlastně jedná

Díky speciální a detailní technice opravdu nepoznáte, co je vytvořeno zkušenou kosmetičkou a co je opravdový chloupek. Jedná se o unikátní techniku permanentního make-upu, kdy je vymodelován každý chloupek zvlášť jednorázovými jehlami tak, aby obočí bylo co nejpřirozenější. Před samotnou aplikací vám bude obočí nejprve správně vyměřeno a nakresleno, abyste už dopředu viděla výsledný tvar.

Bolesti se nebojte

Před začátkem tetování bude oblast obočí ošetřena znecitlivujícím krémem. I přesto, že je při této technice obočí tvořeno mělkými řezy jehlou, nebo malou čepelkou, bolest cítit nebudete a ani nebudete krvácet. Zhruba za tři dny vám začnou odpadávat malé stroupky, které ovšem neodlupujte, abyste je nestrhla i s barvou! Po zahojení bude obočí krásné a trvalé.

Výhody microbladingu

  • vysoká přirozenost
  • okamžitý efekt
  • dlouhodobý výsledek
  • rekonstrukce jednotlivých chloupků
  • bezbolestná aplikace
  • rychlá rekonvalescence

Cena

Finanční náročnost procedury se různí podle toho, kde si necháte obočí upravit. Levnější salony vám microblading udělají za necelé čtyři tisíce, v těch luxusnějších počítejte s částkou kolem sedmi tisíc korun.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod