Tipy, jak si lze opticky zvětšit malá prsa

 Krása 
15. května 2020 09:08 / Eva Vogelová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Malá prsa snižují ženám sebevědomí  Depositphotos
Ňadra neodmyslitelně patří k ženské kráse. Patrně každá žena by si přála pevná, středně velká či velká prsa. Příroda bohužel všem taková nenadělila. Málokterá dívka se spokojí s malým poprsím, často jim to snižuje sebevědomí. Pokud patříte mezi ně, využijte následující tipy pro optické zvětšení ňader.

Pokud vlastníte malá prsa a trápí vás to, máte dvě možnosti. Nechat si je zvětšit chirurgicky, nebo vyzkoušet několik tipů pro optické zvětšení. Ta druhá varianta je mnohem jednodušší.

Vybrat si vhodnou podprsenku je základ

Pro optické zvětšení prsou je potřeba, abyste si vybraly vhodnou podprsenku. Vypadá to jednoduše, ale není. Spousta žen nosí špatnou velikost svých podprsenek. Některé si mylně vyberou menší, protože jejich dekolt v nich vypadá plně. Ve výsledku to dopadne tak, že si přes sebe přetáhnou upnuté tričko a prsa jim zčásti trčí ven. Menší podprsenky se navíc zařežou do kůže a nosit je není vůbec příjemné.

Některé ženy si záměrně vyberou trochu větší podprsenku a následně si ji něčím vycpou. Tohle také není dobrý krok. Větší sice vypadat mohou, ale s jejich tvarem už to může být horší. Nejefektivnější skutečně je pořídit si skvěle padnoucí podprsenku.

Ňadra se vám tím sice nemusí astronomicky zvětšit, ale vytvoří vám hezký tvar, což má pozitivní vliv na celkový dojem vašich prsou. Pokud si nevíte rady se svojí správnou velikostí, poraďte se s prodavači ve specializovaných kamenných obchodech.

Oblékněte si na sebe více vrstev

Opticky zvětšit poprsí můžete i s pomocí oblečení. Nenoste příliš velký výstřih do V. Zvolte raději menší a kulatý. Ideálně si na sebe oblečte více vrstev. Můžete si na sebe natáhnout dvě trička nebo tričko a košili. Pomůže vám nějaký šátek okolo krku.

Zvětšit poprsí vám může i rozepnutý svetřík či bunda. Pokud bude teplé počasí, mít na sobě více vrstev rozhodně nebude pohodlné. Namísto toho si na krk navlečte výrazné doplňky. Šperky vám pomohou opticky váš dekolt zvětšit.

Pohrajte si s barvami

Barvy hrají při optickém zvětšení dekoltu důležitou roli. Jistě víte, že tmavé barvy zeštíhlují postavu. U světlých odstínů je to naopak. Díky nim můžete mít alespoň opticky plnější ňadra. Vyzkoušejte tóny růžové či bílé. Vyhýbejte se však výraznějším vzorům, raději zvolte jednobarevný top. Přečte si o tom, jak se mění ženské poprsí s přibývajícím věkem.

Zaměřte se na správné držení těla

Možná to pro vás nebude příjemné, ale minimálně ve společnosti myslete na správné držení těla. Postavte se rovně, narovnejte si záda a zastrčte břicho. Následně stáhněte ramena dozadu i dolů. Tímto způsobem se tzv. vyprsíte a vaše ňadra se najednou trochu zvětší. Kromě toho, že budete mít opticky bujnější dekolt, vám to prospěje i ze zdravotního hlediska.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47