Jednoduché drdoly, které zvládnete učesat za pár minut

 Krása 
20. července 2020 09:00 / Eva Vogelová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Drdol si můžete učesat několika způsoby Depositphotos
Nebaví vás neustále nosit rozpuštěné vlasy nebo obyčejný culík? Naučte se dělat hezké drdoly, které budete mít rychle hotové. Můžete je nosit běžně do práce či ke zvláštním příležitostem. Přečtěte si jednoduché návody, díky kterým budete mít drdoly hotové během několika minut.

Každá žena se chce občas hezky nalíčit a učesat. Udělat si hezký účes mnohdy nebývá jednoduché, protože si na vlasy nevidíte. Můžete si však učesat i hezké drdoly, které jsou jednoduché na provedení a zvládnou je opravdu všichni.

Dva postranní drdoly

Dva drdoly vás omladí. Můžete si je učesat, když budete mít rošťáckou náladu. Hodí se na party a ke každodennímu nošení. Zvládnete si je učesat velmi rychle. Nejprve si rozdělte pěšinku a udělejte dva culíky. Vyčešte je vysoko, aby byly dobře vidět. Vezměte si pramen vlasů u jednoho culíku a začněte ho obmotávat dokola po směru hodinových ručiček.

Konec vlasů, který vám zbyde, zastrčte za gumičku. Pokud chcete, aby vám drdol dlouho vydržel, vezměte si další gumičku, se kterou uchytíte celý drdol. To stejné proveďte i s druhým culíkem. Tímto způsobem si můžete učesat i jeden drdol uprostřed hlavy.

Boční drdol

Boční drdol se hodí ke každé příležitosti. Chytněte si silné přední prameny vlasů na obou stranách. Sepněte si je sponkou či gumičkou, abyste je na chvíli oddělily. Zbylé zadní vlasy sčešte na jednu stranu a stáhněte další gumičkou. Nyní máte všechny vlasy sepnuté do třech dílů.

Sčesaný pramen zadních vlasů z gumičky povytáhněte tak, aby vám vzniklo očko. Přední prameny vlasů připojte k zadnímu a sepněte je dohromady gumičkou. Zbylé dva povytáhněte z gumičky také. Nakonec se všemi sepnutými vlasy zatočte na jednu stranu a připněte je pinetkami. Prameny, které vám budou přečuhovat, šikovně připněte k ostatním vlasům. Vznikne vám ležérní drdol.

Drdol ve tvaru americké koblihy

K tomuto drdolu budete potřebovat kulatou vycpávku do vlasů ve tvaru donutu (americké koblihy). Čím delší kadeře máte, tím větší by měla být vycpávka, aby se tam všechny vešly. Udělejte si culík v horní části hlavy.

Prostrčte ho skrze vycpávku a vlasy z něj rozprostřete po celém obvodu vycpávky tak, abyste ji celou zakryly. Zbylé prameny omotejte okolo drdolu a všechny je připevněte pinetkami. Přečtěte si o tom, jak si žehlit vlasy, aniž byste si je poškodily.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008