Listopadu vládne dobrosrdečný a vlídný Vepř. Co nás čeká?

 Ostatní 
12. listopadu 2017 17:33 / Marie Popelková
  0
📷
1 fotografie v galerii
Požitek je heslem tohoto měsíce Shutterstock
Ke konci října vládne citlivý, dobrosrdečný, obětavý, důvěřivý a také naivní vepř. Období vepře je velmi příjemné, jelikož miluje hojnost, dobré jídlo a pití, zábavu, sladký a bezstarostný život. Toto období je jedním z mála měsíců v roce, kdy si můžete užít bezstarostný život plný radosti.

Energie Vepře jsou určeny hlavně k tomu, abyste si užívali a měli se opravdu dobře.  Nastolte milou a laskavou atmosféru nejen doma, ale také v práci.

K energiím Vepře se váže pomoc ostatním. Zamyslete se nad tím, kdo by z vašeho okolí mohl ocenit vaši pomoc. Pokud někoho takového máte, snažte se pro něj něco udělat. Nemusí to být nic náročného.

Vepř je většinou spokojené a šťasné zvíře. Problémy a jakékoliv nepříjemnosti si nepřipouští. Vždy se snaží s každým domluvit po dobrém a nastolit harmonii. Problémové situace se tedy v tomto období snažte řešit spíše bezkonfliktně, mírumilovně a co nejlidštěji. Vepř se nerad hádá, nemá rád napjatou atmosféru, má z takové energie problémy se zažíváním a s přísunem potravy. Z toho vyplývá, že byste se minimálně v tomto měsíci měli vyvarovat hádkám a nedělat si zbytečné vrásky. A jako správný vepřík si dopřát pohodu, dobré jídlo a dělat si radost. 

Jeho snahou je vidět v lidech tu lepší stránku až neobjektivně. Věc si rád přikrášluje a maluje v krásnějších barvách, než je skutečnost. Vepř velmi rád pomáhá, a proto je v tomto období ideální se zúčastnit nějaké charitativní akce, někomu pomoci, určitě vám to přinese krásný pocit a také radost. Vepř také miluje společnost, takže si užijte společenské akce, přátele.

Vepř je velký labužník a jedlík. Náladu si zlepšuje dostatkem jídla a pití, ale také sexem. Požitek je zkrátka heslem tohoto měsíce. Pozor ale, abyste to moc nepřeháněli, lehce můžete upadnout až na dno a dost těžko se z něho dostává. Také potřebujete mít pocit, že je účet v plusu. Vepř se nikdy nesmí vydat z posledního, to se pak stresuje a bývá to u něj začarovaný kruh. Užívejte si dostatek radovánek, bezstarostnosti, ale raději všeho tak, na kolik máte.

Listopad zrovna energií nehýří, proto je lepší s novými aktivitami počkat až na příští rok. Už jen dodělávejte a ukončujte své letošní aktivity a všemu dopřejte potřebný čas na regeneraci. Dopřejte si také čas na rozjímání a zastavení se. A pokud to jde, tak i nedodělky už odložte na příští rok.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod