Jste fanoušek Slavie? Fanděte a vyhrajte super auto na týden!

 Ostatní 
01. července 2019 14:57 / Ema Maxová
  0
Loading...
📷
7 fotografií v galerii
První domácí zápas hraje Slavia 28. července a na něm se opět bude hrát o auta Emil Frey Select
Chodíte fandit na fotbalový stadion Slavie v Edenu? Pak by se vám mohl hodit tip, jak vyhrát super auto s plnou nádrží na víkend či na celý týden. Co byste říkali třeba na sedmimístné SUV Peugeot 5008 ve vrcholné výbavě GT a nejvýkonnějším motorem nebo praktický a úsporný Citroën Berlingo na odvezení věcí z chalupy? Můžete je vyhrát v soutěži s Emil Frey Select a ještě se přitom skvěle pobavíte.

Program certifikovaných ojetých vozů se zárukou Emil Frey Select působí na našem trhu poměrně krátce, ale už se mu podařilo nejen výrazně zamíchat kartami českého bazarového trhu, a také zahájit významné partnerství s legendárním fotbalovým klubem SK Slavia Praha. Tímto spojenectvím Emil Frey Select získal příležitost navázat kontakt s velkou fanouškovskou základnou SK Slavia Praha a přiblížit návštěvníkům stadionu svůj program ojetých vozů.
 
Jednou z forem, jak zvýšit všeobecné povědomí o programu, jsou soutěže pořádané v Sinobo Stadium v Edenu. Takřka na každém ligovém zápase týmu A na domácí půdě se tak hraje o vozy z programu Emil Frey Select, buď na víkend, nebo na týden.

První klání probíhá přímo před stadionem. Úkolem je trefit se správně mířeným kopem molitanovým míčem do kufru automobilu. Podaří-li se, získáváte červený slavistický náramek a postupujete do losování o auto na víkend. Druhá soutěž se odehrává o poločasové přestávce přímo na hrací ploše. Tři vylosovaní z přihlášených soutěžících kopou před zraky diváků míčem do brány. Podaří-li se jim správná trefa, mají vůz na týden jistý. V letošní sezoně vyhrála auto na týden asi desítka úspěšných střelců. V posledním zápase na oslavu 19. ligového titulu sešívaných dostali auto všichni tři soutěžící, přestože ani jeden z nich gól nevsítil.
 
První domácí zápas hraje Slavia 28. července a na něm se opět bude hrát o auta. Přidejte se a zařaďte se mezi uživatele vozů z programu Emil Frey Select stejně jako tři desítky manažerů, trenérů, skautů, kustodů a vybraných hráčů týmu Slavia Praha. Jak soutěže probíhají, vám přiblíží naše video.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve