Na jakém principu budou fungovat toalety opatřené proti sexu?

 Ostatní 
28. srpna 2019 13:17 / Blanka Štiková
  0
📷
1 fotografie v galerii
Speciální toalety budou vybaveny inteligentní podlahou Internet
Ano, slyšíte dobře. V jednom městě ve Walesu chtějí vybudovat veřejné záchody, které budou vybaveny určitým zařízením proti možnosti provádění pohlavního styku. V kabince už by tak nemělo být možné provádět sexuální aktivitu.

Nové toalety budou mít řadu vychytávek, které by byly použity proti nevítaným osobám. A kdo všechno bude těmito nevítanými osobami a jak na ně toaleta zareaguje se dočtete v tomto článku.

Co udělá toaleta v případě, že nalezne „černého pasažéra“?

Speciální toalety budou vybaveny inteligentní podlahou, která díky váze v podlaze dokáže identifikovat množství lidí v kabince. Pokud systém vyhodnotí, že se v kabince nachází více než jeden člověk, tak se spustí alarm a otevřou se dveře. To ale není vše. Jako bonus pak přítomné osoby postříká studený proud vody. Toť opatření proti pohlavnímu styku.

Nabízí se ale otázka, jak kabinka pozná, že jde o dvě osoby, a že na místo toho nejde jen o jednu osobu s nadprůměrnou váhou? Nebo by reagovala stejně i v případě jedné osoby? A jak by pak kabinky reagovali třeba na takové nemohoucího člověka s jeho opatrovníkem či na dítě s rodičem? Jak moc kabinka bude umět objektivně vyhodnocovat?

Koho dalšího kabinky odhalí?

Záchody budou bojovat také ​​proti bezdomovcům. Když člověk bude v kabince trávit čas příliš dlouho, systém to vezme tak, že tam chce strávit noc a upozorní na ukončení potřeby. K tomu se navíc i zhasne světlo a vypne topení. Příjemné překvapení…. Otázkou je, co je „příliš dlouho“. A jak by pak systém vyhodnotil třeba situaci, pokud by měl člověk například „jen“ průjem, anebo by mu bylo špatně a zvracel, a tudíž by byl také na toaletě příliš dlouho… Skončil by také bez světla?

Dále budou v kabinkách senzory, které dokáží odhalit, zda si tam někdo nezapálil či tam náhodou nebere drogy. I na vandaly tam bude čekat překvapení, protože na stěny toalet se kupodivu nebude dát kreslit graffiti.

Ohlas u lidí

Speciální toalety mají vzniknout ve městě Porthcawl, kde chtějí novými záchody bojovat proti nevítaným lidem. Mnoho lidí už však tyto budoucí toalety na sociálních sítích kritizuje ještě před jejich vznikem, nejsou totiž prý domyšlené.

Vandalům, drogově závislým lidem, kuřákům, bezdomovcům a lidem, co by si chtěli dopřát sexuální styk tak tyto toalety dopřejí nepříjemný zážitek, pokud se do nich vydají… A možná budou mít vzpomínku i lidé, kteří jen půjdou vykonat obyčejnou potřebu… Dále čtěte: Berete si mobil i na záchod? Vystavujete se tím nezanedbatelným zdravotním rizikům.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47