Nejoptimističtější znamení zvěrokruhu najdou i v katastrofě pozitivní stránku. Patříte mezi ně?

 Ostatní 
25. října 2019 08:21 / Monika Thomsonová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Někdo je zkrátka rozený optimista Pixabay
Optimismus hraje v životě mimořádně důležitou roli. Veselí lidé jsou pro ostatní přitažlivější a celkově bývají oblíbenější. Pojďme se podívat, která znamení horoskopu mají přece jen větší tendenci vidět "pohár spíše poloplný než poloprázdný".

Jednoduše řečeno, jde o tři znamení, která se nenechají jen tak znechutit a svým pozitivním pohledem na svět dokáží překonat mnohé překážky mnohem snadněji, a dokonce s úsměvem na tváři. Jste zvědaví, zda patříte mezi ně? 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Největšími optimisty, ale zároveň i velmi lehkovážnými jsou lidé, kteří se narodili ve znamení Střelce. Střelec se řídí více emocemi a jeho pozitivní naladění je přímo nakažlivé. Vyzařuje z něj sebejistota a s okouzlujícím úsměvem kráčí po své životní cestě a odráží vše negativní. Nepřipouští si ani na moment možnost porážky či nedokončení načatých plánů. Lidé narození ve znamení Střelce jsou prostě dětmi štěstěny.

Beran (21.03. - 20.04.)

Lidé v tomto znamení dostali do vínku jak dravost, tak i rozhodnost, vůdčí schopnosti a v neposlední řadě také optimismus. S důvěrou ve vlastní síly se pouštějí i do riskantních aktivit a nenechají se zastrašit. Právě jejich víra v to, že si i za nepříznivých okolností dokáží se vším poradit, je znakem výrazně pozitivního pohledu na svět. Nezdolný optimismus Berana je těsně spjat s představou o lepší a hezčí budoucnosti pro něj a jeho blízké, a to za každých okolností.

Lev (23.07. - 23.08.)

Na třetím místě se v žebříčku nejoptimističtějších znamení zvěrokruhu umístil Lev, který je stejně jako Beran a Střelec ohnivým znamením. Právě pro znamení, která jsou pod vlivem ohně, je typické, že si lidé v nich narození nenechají vzít svou dobrou náladu a jejich přirozený temperament by se dal přirovnat k hřejivým paprskům slunce. Ano, i ti se mohou čas od času naštvat, ale pokud jim neublížíte, můžete čerpat z jejich pozitivní energie. Lev je rovněž dobrotivý a se svou optimistickou povahou dokáže velké věci i kdyby mu v cestě stálo množství překážek. Víte, že i šperky lze vybírat i podle znamení zvěrokruhu?

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve