Skiareál Špindlerův Mlýn nabízí po celé léto jízdu lanovkou zdarma

 Ostatní 
28. května 2020 19:09 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Horští podnikatelé se proto z plných sil snaží vzkřísit místní ekonomiku Skiareál Špindlerův Mlýn
Dvě třetiny Čechů se podle průzkumů chystají strávit dovolenou ve vlasti. Namísto cestování k moři hodlají věnovat čas volna objevování krás Česka. Horští podnikatelé se proto z plných sil snaží vdechnout život zpět do regionů a vzkřísit místní ekonomiku.

Největší krkonošské horské středisko ve Špindlerově Mlýně proto nabídne přes celé léto návštěvníkům jízdu lanovkou zcela zdarma. V nabídce jsou také moderní elektrokola vhodná pro všechny věkové kategorie.

Mnoho lidí si klade otázku, jak si užít letní dovolenou co nejbezpečněji. Jako odpověď se přitom ihned nabízí horské areály. Pro své nesčetné možnosti, jak si vychutnat krásné počasí, přírodu a čerstvý vzduch totiž patří mezi letošní favority. Důkazem je i vysoký nárůst poptávky a počtu rezervací ve Špindlerově Mlýně. Skiareál se proto rozhodl k ubytování ve vybraných partnerských hotelech nabídnout jízdenku na lanovku zdarma platnou pro každý den pobytu. Do konce května je navíc poslední možnost zakoupit si nejvýhodnější skipas do Špindlu, CHYTROU SEZÓNKU 2020/21, za nejnižší cenu. 

„Rozhodli jsme se oslovit přes desítku rozličných ubytovacích zařízení ve Špindlerově Mlýně a nabídnout jim tento benefit. S některými přitom úspěšně spolupracujeme na tomto projektu již třetím rokem. I když nadále budeme dbát na zvýšená hygienická opatření, chceme předejít úpadku cestovního ruchu v Čechách. Věříme, že společně s našimi ubytovacími partnery dokážeme znovu nastartovat letní sezónu a turisté si u nás jejich dovolenou opravdu užijí se vším všudy,“ vysvětlil ředitel skiareálu Špindlerův Mlýn René Hroneš. 

Do akce jsou zapojeny jak klasické hotely, tak i rodinné penziony a větší resorty ve Špindlu. Jejich počet se navíc stále rozšiřuje. Turisté si tak mohou jednoduše vybrat dle vlastních preferencí. K dispozici jsou pro hosty navíc všechny lanovky, které ve skiareálu v letní sezóně fungují. Jedná se o dvě sedačkové lanovky ve Svatém Petru a lanovou dráhu na Medvědín. Stačí se po příjezdu do hotelu zaregistrovat do věrnostního programu GOPASS a na recepci si vyzvednou vlastní čipovou kartu. Akce je platná po celou letní sezonu. 

Kromě lanovek a nádherného prostředí krkonošských hor Špindl nabízí opravdu mnoho turistických míst a desítky kilometrů cyklotras, které si zájemci mohou užít nově ze sedla rozšířené nabídky kvalitních elektrokol. Skiareál Špindlerův Mlýn totiž spustil společně s Kolem pro život, jenž organizuje největší seriál závodů horských kol v Evropě prémiový projekt E-bike půjčovny. K zapůjčení jsou elektrokola v centru a u dolní stanice lanovky na Medvědín.  V hlavní sezóně jsou dokonce k vypůjčení i u horní stanice. Zde si na své přijdou také rodiny s dětmi. V provozu je zde velké hřiště v oblacích a občerstvovací okénko Restaurace Medvědín 1235m, kde si můžete vyzvednout koš a deku a vyrazit na Piknik v Srdci Krkonoš. Příznivci většího adrenalinu potěší otevření ŠPINDL BIKE PARKU, které je naplánováno na poslední květnový víkend. Moderně pojatá Freeride trať je laděna do stylu podobného jako v nejlepších kanadských střediscích. 

Kompletní informace o programu LANOVKA ZDARMA a vybraných partnerských ubytovacích zařízení jsou k dispozici na webových stránkách skiareálu Špindlerův Mlýn.

V případě zájmu o dobrodružnější a levnější variantu ubytovaní nabízí skiareál i unikátní možnost pronájmu pozemku pro stanování. Pozorovat hvězdy přímo ve Svatém Petru pod sjezdovkou bude možné od 12. června do konce září. 

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve