Zbavte se tuku na břiše. Měsíční dietní plán, který vám zredukuje pas

 Ostatní 
28. ledna 2021 08:41 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Jak do měsíce zhubnout tuk na břiše Depositphotos
Zbavte se nadváhy za pouhé čtyři týdny pomocí snadné diety podle odbornice na výživu Angely Dowden. S tímto efektivním plánem můžete dokonce bezpečně a zdravě zhubnout za jeden týden.

Rok od roku začínáme ztrácet malé množství svalové hmoty, což zpomaluje metabolismus a může ztížit hubnutí. Klesající hladina estrogenu během menopauzy také znamená, že naše těla mají tendenci se přetvářet. Tuk se redistribuuje z břicha a stehen do oblasti žaludku.

Mnoho z nás přemýšlí, jak můžeme zhubnout, zvlášť, když pohybových aktivit v době pandemie není mnoho. Tento dietní plán vám pomůže pomalu a efektivně zhubnout díky výběru správných potravin.

Je to jednoduché, stačí přejít na dietu, která vám pomůže stabilizovat hladinu cukru v krvi a zastavit chutě. Pak přidáte několik doplňků, jako je sklenice polotučného mléka nebo rostlinné alternativy, které vám pomohou zúžit linii pasu.

Co dělat, abyste se zbavily tuku na břiše

Vyberte si jednu snídani, oběd a večeři denně, a to podle různých možností.
Pijte navíc sklenici polotučného mléka nebo alternativy rostlinného mléka (obohacené o vápník) kromě těch, které již máte v jednotlivých jídlech.

Svačiny nejsou v tomto plánu zahrnuty, zkuste si tedy jídlo dobře rozvrhnout. Pokud potřebujete svačinu, dejte si pár krevet, dvě celerové tyčinky natřené trochou lehkého měkkého sýra nebo jablka.

Snídaně

Snídaňových možností je mnoho, zde je jen výběr několika z nich. Třeba 2 vejce na dušeném špenátu s 1 lžičkou olivového oleje a posypané muškátovým oříškem. Nebo ovesná kaše v poměru 40 g ovsa a 250 ml odstředěného mléka, přelitá malinami. Nebo 1 plátek celozrnného toastu, tence natřený 1 lžící tahini nebo arašídového másla. A zkusit můžete 200 g zapečených fazolí na 1 plátek celozrnného toastu. 

Obědy

Obědová menu mohou mít tyto podoby. 300 g čočkové polévky se slaninou, 1 krajíc celozrnného chleba natřený 30 g lehkého měkkého sýra a rajčat a na závěr banán. Nebo 2 plátky celozrnného chleba s máslem, 75 g tuňáka ve slaném nálevu a tolik salátu, kolik si chcete dopřát. Na závěr 100 g řeckého jogurtu a plátek melounu. Další variantou oběda je 1 celozrnná tortilla naplněná avokádem, grilovaným kuřecím prsíčkem bez kůže a spousta rajčat a rukoly. Nebo také brambor se středně vařeným vejcem, rozmačkaný, smíchaný s máslem se sníženým obsahem tuku a řeřichou. Podávejte se salátem. 

Večeře

Ugrilujte rybí steak zabalený v plátku parmské šunky a podávejte s 200 g hotové sladké bramborové kaše a brokolice. Sladkou tečku obstará mísa s čerstvým ovocným salátem a 3 čtverečky 70% kakaové hořké čokolády. Nebo 3 plátky pečeného kuřete se 2 domácími pečenými bramborami, hromadou zeleniny a 1 jablko. Nebo na oleji osmažte ½ cukety, ½ červené cibule a ½ červené papriky. Nalijte 2 vejce rozšlehaná s 1 lžící odstředěného mléka a vařte do ztuhnutí. Navrch dejte 2 lžíce strouhaného čedaru a grilujte, dokud se sýr nerozpustí. Podávejte se spoustou salátu.

Co k pití

Dietložka Juliette Kellow tvrdí, že alkohol by mohl být skutečnou překážkou při dosahování vašich cílů v oblasti hubnutí, takže je nejlepší se mu vyhnout, pokud můžete. "Alkohol jsou jen prázdné kalorie, to znamená, že získáte všechny kalorie navíc, ale žádnou ze živin. V láhvi vína je asi 500 kalorií." Alkoholu se tedy raději po dobu diety úplně vzdejte. Dále čtěte: Vše, co potřebujete vědět o zařazení proteinu do jídelníčku.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008