Začal čínský nový rok ve znamení králíka. Pro většinu znamení zvěrokruhu by to měl být skvělý rok. Slibuje prosperitu, sílu a energii

 Ostatní 
23. ledna 2023 09:41 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Pro většinu znamení bude rok králíka skvělým rokem Depositphotos
Čínský rok 2033 ve znamení králíka začal v neděli 22. ledna a podle tradičního čínského horoskopu to bude pro mnohé rok plný prosperity, síly a energie. A právě síla a energie přinese mnohým zejména energii a odvahu v klidu vyřešit všechny možné výzvy.

Králík totiž sám o sobě v čínském tradičním horoskopu reprezentuje prosperitu a také kreativitu. Po náročném roce 2022 tak pro mnohé čínský nový rok přináší velkou naději na to, že složité životní situace najdou v novém roce 2023 svoje kladné řešení. A jaký tedy bude rok králíka pro jednotlivá znamená čínského horoskopu?

Krysa
Krysa patří mezi ta znamení, pro které je čínský rok 2023 velkým požehnáním. Krysy čeká prosperita a štěstí, a to doslova ve velkém. Pro krysy je rok 2023 šťastným obdobím. Finančně si polepší, budou společenské a dokáží se dobře adaptovat na jakoukoliv situaci.

Buvol
Ani tomuto znamení čínského horoskopu nepředpovídá tradiční čínský horoskop nic špatného. I letos budou mít ti, kdo se narodili v tomto čínském znamení, štěstí na peníze a úspěchy v kariéře. Je tu ale malé ALE. Buvolové by si měli dát pozor na krádeže a zranění, ale vzhledem k tomu, že buvolové jsou velmi silní jedinci, i s takovými situacemi si hravě poradí.

Tygr
Tygři neměli zrovna dvakrát dobrý rok 2022, ale všechno jednou končí, takže i to špatné. Tygři si tak mohou oddychnout, protože rok 2023 pro ně bude podle tradičního čínského horoskopu mnohem lepším obdobím. Tygři sice rádi riskují a mohou si tím prakticky kdykoliv přivodit různé problémy, ale rok králíka jim dává šanci na lepší časy i při jejich typickém riskování, i když by se měli raději trochu krotit. Pokud tygři zvládnou sami sebe, pak je čeká i dobrý postup v kariéře.

Králík
Králíci mají svůj rok, a to znamená, že jim v roce 2023 půjde zkrátka všechno na ruku. Králíci budou mít podle tradičního čínského horoskopu ve všem štěstí, včetně kariéry a výdělků. Jediné, s čím budou králíci mít letos problémy, je zdraví a někdy také špatná nálada. Když si ale budou dávat pozor, mají před sebou opravdu skvělý rok.

Drak
Draci patří mezi několik málo znamení, pro které rok 2023 podle tradičního čínského horoskopu nebude zrovna procházkou růžovou zahradou. Budou se často potkávat s negativní energií, a to ovlivní jejich vztahy a s nedorozuměními se budou setkávat skoro na každém rohu. Draci na to mohou reagovat tolerancí a zdrženlivostí, což je může ochránit před mnoha problémy.

Had
To hadi se mají, na co těšit. V roce 2023 je čeká štěstí a také nějaké ty peníze a také se budou chtít naučit nové věci. A skvěle na tom budou hadi i ve vztazích. Prostě rok, na který byste neměli jen tak zapomenout.

Kůň
Toto znamení rok 2023 znamená, že objeví nové možnosti, jak svůj život v tomto roce vylepšit. Čekají je skvělé časy ve vztazích i v kariéře. A ještě se naučí něco nového. Rok 2023 bude pro koně podle tradičního čínského horoskopu rokem štěstí, prosperity a lásky.

Koza
Kozy se mohou těšit na podobně skvělý rok, jaký čeká na koně. Vztahy, kariéra, finance, to vše kozám v roce 2023 klapne. Čínský tradiční horoskop předpovídá kozám opravdu hodně romantiky a velký skok v kariéře, což s sebou přinese i peníze.

Opice
Opice to neměly v minulém roce zrovna jednoduché, ale to je definitivně pryč a podle čínského tradičního horoskopu toto znamení čeká v letošním roce pravý opak. Bude to rok úspěšný a klidný. To sice neznamená, že je občas nečeká s něčím tvrdá práce, ale ve výsledku si v roce 2023 budou opice žít mnohem lépe než loni.

Kohout
Kohouti to budou mít letos o něco těžší než ostatní čínská znamení. V roce 2023 to totiž pro kohouty bude tak trochu nahoru a dolů. Kohouti budou často bojovat sami se sebou i s okolnostmi kolem sebe. Bude to chtít hodně síly, aby ti, co se narodili v tomto znamení čínského zvěrokruhu, nakonec všechny bitvy vybojovali.

Pes
Pes bude letos podle tradičního čínského horoskopu doslova šťastným domácím mazlíčkem. Na psy totiž čeká štěstí a také nějaké ty peníze. Pes se tak řadí k mnoha znamením čínského horoskopu, kterým rok králíka přinese opravdu dobré časy.

Vepř
Vepři na tom budou v roce 2023 velmi podobně. Možná mnohé z nich čekají nějaké pracovní změny, ale měly by v konečném důsledku jít o změny k lepšímu. Pokud využijí příležitostí, bude rok 2023 pro vepře stejně jako pro většinu znamení čínského zvěrokruhu velmi dobrým rokem.

Autorský článek, další zdroj: The Chinese Zodiac

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47