Třem znamením zvěrokruhu změní hvězdy v roce 2023 osud k lepšímu. Lásku i úspěch ucítí Blíženci, Lvi a Váhy

 Ostatní 
11. února 2023 08:36 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Osudového partnera mohou potkat Štíři i Lvi Pexels
Podle horoskopu tři znamení zvěrokruhu změní v roce 2023 svůj osud k lepšímu. Osud vezmou do svých rukou a užijí si měsíce plné úspěchu, lásky a pozitivity.

Blíženci uspějí na milostném poli

Svobodní Blíženci se mohou v roce 2023 těšit na obzvlášť romantický rok. Osud ukončí smůlu při seznamování a na jaře vám přivede do života zvláštní osobu. Toto setkání se vyvine ve fenomenální vztah, který má potenciál vydržet na celý život.

Ani po pracovní stránce nepřijdete zkrátka. Pokud jste zaměstnaní, můžete na svém pracovišti získat povýšení, nebo naopak začnete s vlastním podnikáním. A v případě, že se delší dobu potýkáte se zdravotními problémy, se dočkáte uzdravení a úlevy. Tělu napomůžete, pokud se budete věnovat cvičení jógy a meditaci.

Lvi jsou pány osudy

Rok 2023 vám nabídne skvělé příležitosti a je jen na vás, jestli se jich chopíte se vším všudy. Věnujte veškerou svou pozornost identifikaci malých rad, které vás mohou vést k úspěšnému životu s partnerem. Ti, kteří jsou single, mohou letos někoho potkat a bláznivě se do něj zamilovat.

Těm, kteří čekají na nějaké dobré zprávy o tom, že budou mít děti, se možná jejich přání splní, ale s určitým zpožděním. Pokud vás láká zahraničí, můžete se zde usadit nebo získat práci. Rovněž buďte opatrní na své zdraví, zejména si dávejte pozor na žaludeční problémy.

Váhy se budou muset rozhodovat

Váhy budu mít budou letos opravdu pozitivní rok, protože láska, štěstí a mnohé příležitosti k nim budou přicházet ve velkém. Nicméně čeká vás několik důležitých životních rozhodnutí, která rozhodnou o běhu vašeho života v celém roce i v tom dalším. Ve vašem životech bude velký prostor pro lásku a touhu, pokud budete vysílat energii tím správným směrem.

Nebojte se riskovat a vsaďte na někoho, s kým byste mohli strávit zbytek svého života. Pokud již partnera máte, je možné, že se dočkáte žádosti o roku. Nejpříznivější bude červenec.

Štíry čeká životní partner i prosperita

Hledáte toho pravého? Ať už jste nebo nejste připraveni najít životního partnera, rok 2023 pro vás bude naprosto úžasným. Jakmile bude vašemu znamení dominovat Jupiter, váš život bude plný prosperity, hojnosti a radosti. Především od 15. května očekávejte přelomové změny.

Štíři umí být dost majetničtí, ale ne vždy se jim to vyplácí. Nicméně v tomto roce vám bude tento neduh odpuštěn, a naopak podpoří pevnost vašeho stálého nebo budoucího vztahu.

Autorský článek, další zdroje: Freundin, EliteDaily

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?