Panny, Štíři i Vodnáři neumí projevit lásku. City vám však vyjádří drobnými gesty

 Ostatní 
03. března 2023 10:13 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lásku lze projevit i jinak než slovy Pexels
Pro lidi, kteří jsou otevření a nebojí se nabídnout své srdce, není problém přiznat pocity. Ale pak jsou tu znamení zvěrokruhu, která si dvakrát rozmyslí, než odhalí své city, natož aby někomu vyznali nehynoucí lásku. Ale to, že nejsou schopni takových projevů, neznamená, že nedokáží někoho milovat.

Vyznat city nemusí být vždy jednoduché. Pro někoho je to však jednodušší, pro někoho obtížnější. Některá znamení zvěrokruhu jsou od přírody uzavřenější a lásku pohlíží rozumových hlediskem, proto se od nich nemusíte dočkat horoucného vyznání. To, že tato znamení nedokážou vyznat lásku, neznamená, že vás nemilují. Takhle místo toho projevují svou lásku.

Štír

Toto záhadné vodní znamení má problém vyjádřit své pocity. Z toho důvodu mohou zrozenci Štíra působit chladně a bez emocí. To ale neznamená, že nejsou schopni velkých emocí. Spíše potřebují čas, aby se otevřeli a drobnými gesty svému okolí ukázali, že i těmito na pohled nepatrnými gesty lze naplno vyjádřit, co k tomu druhému cítí. Štíři dokáží být vášniví v posteli, a právě zde vám nevýslovně mohou projevit své city.

Vodnář

Lidé zrození ve znamení Vodnáři nevěří na přehnaná vyznání lásky, ale spíše na spojení založené na hlubokých rozhovorech a intelektuálních diskusích. Takže pokud jde o lásku, Vodnáři nikdy neprozradí své city, ale vyjádří svou lásku a důvěru tím, že se s vámi podělí o své kontroverzní názory. Pokud budete pozorně číst mezi řádky, zjistíte, že vám projevují lásku opravdu často, byť nechtějí, aby to bylo na první pohled patrné.

Střelec

Ohnivé znamení Střelec nerado přemýšlí na vlastními city, ba co víc, bojí se nechat emoce vyplynout na povrch. Důvodem je, že se svobodymilovný Střelec může rychle cítit láskou sevřený jako v kleštích, bude mít pocti, že už není cesty ven a nemá svobodnou volbu se svými city zacházet po svém. Proto není divu, že Střelci nemají rádi velká slova, pokud jde o lásku. Ale pokud s vámi začne sdílet své plány a cíle do budoucna, budete vědět, že to s vámi myslí vážně. Jen s osobou, která je jim drahá, jsou schopni myslet na budoucnost.

Panna

Panny jsou pragmatické a romantická vyznání lásky jim nedává smysl. Sice oplývají darem směle komunikovat, přesto se jim v této oblasti nedostává potřebných slov. Je to proto, že komunikační dar Panny má tendenci být používán k vyjádření toho, co si myslí, spíše než toho, co cítí. Své city projevuje skutky než slovy. Leží jim na srdci dobro milované osoby, proto jejich lásku poznáte tak, že o vás pečuje a stará se o vaše potřeby. Je pravděpodobné, že svou náklonnost rovněž projeví tím, že naplánuje společnou dovolenou nebo uvaří oblíbené jídlo.

Pokud pochybujete o citech svého milovaného, který náleží k jednomu z těchto znamení, vzpomeňte si na to, že slova vždycky neznamenají všechno. Sleduje drobné náznaky a činy, ty mnohdy poví mnohem více než velké projevy.

Autorský článek, další zdroje: Freundin, EliteDaily

Témata: láska, city, zvěrokruh
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?