Březen přichází pod vládou Venuše a Marsu: Berani si splní sny, Štíry čeká hodně sexu

 Ostatní 
28. února 2023 07:23 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Březen přinese velké změny Pixabay
Březen se pomalu blíží a s ním i příslib jara a nových začátků. Očekávejte změny především ve svém romantickém životě. Planety lásky Venuše a Mars se setkají a rozpoutají pořádnou bouři citů. Navíc se připravte na úplněk v Panně – a na veškerý potenciál pro drama a drby, který s ním přichází.

Temné novoluní ve znamení Ryb ve středu 2. března odstartuje veškeré změny, které se v tomto měsíci hojně projeví. Novoluní označuje nové začátky a je skvělým časem, kdy se můžete sami sobě věnovat. 

Zakroužkujte si v kalendáři sobotu 5. března, protože ve vašem milostném životě dochází ke změnám bez ohledu na vaše znamení, Venuše i Mars totiž vstupují do znamení Vodnáře, říkají astrologové. Zatímco Venuše představuje sladkou romantickou lásku, Mars je celý o žhavém, prvotním sexu. V závislosti na vašem znamení a stavu vztahu vám odtažitý vliv Vodnáře může pomoci ustoupit a činit zdravá, racionální rozhodnutí nebo vás může nechat trochu chladnými. Pamatujte ale na to, že nejdůležitější je komunikace. Ujistěte se, že tentokrát vyjádříte, co cítíte, a poslouchejte, co říkají ostatní.

Jakékoli vleklé vztahové problémy vyvrcholí během úplňku v Panně v pátek 18. března, podotýká web Allure. I když úplňky mohou být někdy dramatické, tento by měl zaplašit všechny špatné pocity nebo nedorozumění. Vzhledem k tomu, že úplňky jsou vyvrcholením a označují konec cyklu, pravděpodobně se konečně vyřeší problémy, které vás dlouho trápí.

Nejdůležitějším dnem v měsíci, astrologicky vzato, je neděle 20. března, kdy Slunce se přesouvá do Berana. Tento den také nastává jarní rovnodennost, která přináší optimismus a nové příležitosti.

Berani, věnujte tento měsíc pozornost svým snům, protože vaše intuice se vám snaží něco říct a během spánku se mohou objevit zprávy. A ujistěte se, že během novoluní ve vašem znamení na konci měsíce vyslovíte přání, protože se mohou splnit. 

Po finanční stránce se bude dařit Býkům. Jste pracovití, proto si zasloužíte odměnu. Hvězdy vám jsou nakloněny, zkuste dopřát i svým přátelům a pozvěte je na večeři.

Blíženci se mohou nechtěně dostat do sporů, které nebudou chtít řešit. Vliv Marsu i Venuše však pomůže zvládnout jakékoli napětí, které vám přijde do cesty.

Úplněk tento měsíc odhalí u Raků vnitřního básníka, který vám pomůže výmluvně vyjádřit své pocity v romantických vztazích.

Stejně tak se stane i Lvů, kteří díky vlivu Marsu i Venuše budou schopni vyjádřit své emoce. Nebojte se, váš protějšek komunikaci uvítá a díky tomu budete ve svých vztazích mnohem šťastnější.

Panny by se měly připravit na příhodné období. Novoluní v Rybách přináší nový začátek do vašich vztahů, takže vyzkoušejte něco nového v posteli nebo pokud jste nezadaní, poohlédněte se po novém objevu. Je to pro vás transformační měsíc, takže kromě toho, že si budete užívat zdravých změn ve svém milostném životě, experimentujte s novým make-upem a vzhledem vlasů.

Váhy by se měli více zaměřit samy na sebe. Březen vás žádá, abyste se stali více soběstačnými. Když se stanete sebevědomými ve svých vlastních touhách, stanete se lepším partnerem pro ostatní a vaše vztahy se zlepší. 

Smyslnost je druhým jménem Štírů. Měli byste se zaměřit nejen na své potřeby, ale také partnerovi. Březen vám předpovídá hojnost sexu.

Střelci bývají často dramatičtí, a ne všichni tuto stránku dokáží akceptovat. Zaměřte se více na to, abyste v nikom zbytečně nevyvolávali nepříjemné pocity a nalaďte se na pozitivní vlnu.

Kozorozi jsou jedno z nejpracovitějších znamení zvěrokruhu. Myslete také na sebe a na chvíli si odpočiňte. Z dlouhodobého hlediska budete mnohem produktivnější, když si dáte pauzu.

Peněz budou mít Vodnáři až nadbytek, ale jelikož raději dopřávají jiným než sobě, moc si jich neužijí. Změňte to a bez výčitek si splňte své tužby a kupte si něco hezkého.

Ryby by se rovněž byly zaměřit na sebe, především odpočinek a zdraví. Běžte na masáž s kamarádkou, vezměte si odpoledne volno na nákupy nebo udělejte něco (mírně) sobeckého. Zasloužíte si to.

Autorský článek, další zdroje: The Cut, Allure

Témata: březen, horoskop
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008