Znamení zvěrokruhu, která jsou jako oheň a voda, navzájem se však magicky přitahují

 Ostatní 
31. března 2023 17:29 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ta nejvíce odlišná znamení tvoří nejstabilnější pár Pixabay
Každé znamení zvěrokruhu má svoje vlastnosti, které však mnohdy nemusí být po chuti jiným. V mnoha případech jsou dokonce tak odlišní, že se o milostném spojení vůbec nedá spojit. Podle astrologů však právě protiklady tvoří ty nejlepší páry. Která znamení jsou jako oheň a voda, ale neustále je to k sobě táhne?

Při výběru partnera není vždy snadné se správně rozhodnout. Je dobrým znamením, když jste si hodně podobní, nebo to časem vede k nudě? Měli byste tedy raději hledat někoho, kdo je úplně jiný než vy, nebo z toho plynou jen hádky? Na to samozřejmě neexistuje obecná odpověď, ale podle astrologie existují některá znamení zvěrokruhu, která nemohou být naprosto odlišná, a přitom spolu dokonale ladí.

Při výběru partnera není vždy snadné se správně rozhodnout. Je dobrým znamením, když jste si hodně podobní, nebo to časem vede k nudě? Měli byste tedy raději hledat někoho, kdo je úplně jiný než vy, nebo z toho plynou jen hádky? Na to samozřejmě neexistuje obecná odpověď, ale podle astrologie existují některá znamení zvěrokruhu, která nemohou být naprosto odlišná, a přitom spolu dokonale ladí.

Býk a Štír

I když je Býk ohleduplnější a Štír spontánně důvěřuje svému nitru, oba jsou velmi ambiciózní a vášniví. Co jednomu chybí, to druhý skvěle doplní a společně vytvoří dokonalý pár. Jeden druhému zůstanou věrní po celý život. Stejně jako všechny odlišné páry, Býk a Štír věří, že jejich druhá polovina má vlastnosti, které jsou potřebné k tomu, abyste se cítili kompletní. 

Beran a Váhy

Ohnivé znamení a vzdušné znamení – to slibuje vysoce vzrušující kombinaci. I když se oba rádi střetávají kvůli rozdílným prioritám, stále se magicky přitahují. Beran těží z rovnováhy a přemýšlivé povahy Vah, zatímco Váhy se inspirují naivitou a odvahou Berana.

Blíženec a Střelec

Na první pohled se toto kombo oheň-vzduch také zdá příliš odlišné na to, aby našlo kompatibilitu. Střelci jsou přímí, což je pro Blížence náročnější a často to vede k nedorozuměním. Co je ale vlastně spojuje, je jejich ambivalentní osobnost. Jsou nejen věrnými milenci, ale také nejlepšími přáteli, což může tvořit perfektní základ pro dlouhodobý vztah.

Rak a Kozoroh

Citlivý Rak s přízemním Kozorohem tvoří na první pohled nesourodou dvojici. Tato dvě znamení jsou typickým příkladem slovního spojení protiklady se zde přitahují. Oba pojí silná motivace a společné hodnoty. Váží si rodiny a také mají podobné představy o lásce a vztazích. Raci jsou někdy zahlceni svými city, ale Kozorohové mají schopnost jim v takových chvílích poskytnout oporu.

Lev a Vodnář

Extrovertní Lvi mají rádi situaci pod kontrolou, ale nejsou chladní a odtažní, ba pravě velmi vřelí a milující. Vodnář je také vůdce, ale dokáže řešit chaotické situace uvolněnějším způsobem. Ale pokud jde o pocity, je pro toto vzdušné znamení opravdu těžké nechat někoho, aby se mu dostal pod kůži. Se Lvem se však Vodnáři podaří otevřít, protože se cítí přijímán takový, jaký doopravdy je. Lev se naopak od Vodnáře učí, že se nemusí všem líbit, aby byl šťastný.

Panna a Ryby

Jaká to kombinace - rezervovaná, strukturovaná Panna a zasněné, spontánní Ryby! Ale právě tyto charakterové rozdíly dělají každého z nich tak zajímavým. Přestože si nikdy nebudou rozumět ve všech ohledech, cítí k sobě hlubokou náklonnost, a proto pro sebe udělají maximum. Oba jsou ve vztahu velmi obětaví a vidí navzájem své kladné vlastnosti místo toho, aby zdůrazňovali své odlišnosti. Rovněž se oddávají touze poznávat a vědomosti nejen získávat, ale i dobře objevovat. 

Vodnář a Rak

Vodnář a Rak jako rovněž velmi nesourodou dvojicí. Nicméně právě to učiní jejich spojení tak pevným. Rak obdivuje Vodnáře pro jeho nebojácné vystupování a Vodnář by někdy chtěl být stejně zdrženlivý jako Rak. 

Autorský článek, další zdroje: Astrotalk, Freundin

 

Témata: vztahy, lásky, znamení
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve