Vaše plazma vás omladí pomocí plazma terapie

 Krása 
09. září 2017 09:26 / Marie Popelková
  0
📷
1 fotografie v galerii
Plazma terapie je metoda založena na aplikaci obohacené krevní plazmy, kterou dermatolog získá odstředěním Vaší vlastní krve.  Internet
Chcete vrátit své pleti mladistvý vzhled pomocí látky, která je vašemu tělu vlastní?

Plazma terapie je aplikace vlastní obohacené krevní plazmy. Přirozeně nastartuje obnovu všeho důležitého v pokožce a zpomalí proces stárnutí na ještě dalších několik týdnů po proceduře. Pomocí plazmy můžete omladit nejen obličej, ale také krk, dekolt nebo hřbety svých rukou. 

Plazma terapie se využívá se v různých oblastech medicíny, především v dermatologii, estetické dermatologii, stomatologii, ortopedii, oftalmologii a gynekologii.

Popis plazma terapie

Metoda je zcela ambulantní a bezbolestná. Ošetřovaná partie se umrtví znecitlivující mastí na 45 minut pro větší komfort klienta. Následně je proveden odběr do předem připravených zkumavek a krev se ve speciální centrifuze zpracovává. Ihned po zpracování se plazma aplikuje do obličeje, krku nebo dekoltu. Nejvhodnější kosmetikou po ošetření je plazma krém, ve kterém je klientova vlastní plazma. 

Unikátnost metody spočívá v tom, že omlazující látka není „cizího“ původu, ale izoluje se přímo z pacientovy krve. Plazma terapie nastartuje proces přirozeného omlazení pleti růstovými faktory a ostatními biologicky aktivními látkami, které jsou obsaženy v krevních destičkách. Plazma může být obohacená ještě o kyselinu hyaluronovou, pak dochází k hloubkové hydrataci a výplni větších vrásek.

Příprava před aplikací

Mimo zvýšeného příjmu tekutin a mírných dietních opatření není žádná další příprava před aplikací nutná.

Výhody plazma terapie

• Využívá regenerační potenciál vlastního těla
• Projasní pleť a vyhladí vrásky již po první aplikaci
• Dlouhodobý efekt
• Krátká doba ošetření
• Příznivá cena

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008