Tvar rtů prý o ženách prozradí mnoho věcí

 Krása 
22. září 2017 12:32 / Marie Popelková
  0
📷
6 fotografií v galerii
Jasné signály vysílá nejen tvar rtů, ale i barva rtěnky Shutterstock
Některá žena se pyšní krásnými plnými rty, jiná se musí spokojit s úzkými rtíky. Pro řadu mužů jsou rty a úsměv hodně důležité. Tvar úst údajně odhaluje nejen povahu žen, ale i řadu dalších tajemství.

Ženské rty jsou jakýmsi sexuálním symbolem. Mnohé prozradí nejen to, zda jsou úzké nebo plné, ale roli hraje i vykrojení takzvaného srdíčka nebo jejich souměrnost.

Plné rty

Ženy s plnými rty jsou velmi smyslné, přitažlivé a často i dominantní. Plné rty také značí empatii a oddanost. Ženy stakovými rty obvykle svou nespoutanost nijak netají, což je dvousečná zbraň. Muže většinou velmi snadno získají a mívají i dlouhodobé vztahy, ovšem právě na jejich nespoutanosti jim i často vztahy krachují.

Bez vykrojení

Rty bez výrazného vykrojení takzvaného "srdíčka", tedy záhybu na horním rtu, mívají ženy, které jsou velmi emotivní a citlivé. Zároveň jsou velkorysé a štědré. Těmto ženám srdíčko téměř splývá v rovině, přesto jejich rty vyzařují smyslnost a žádostivost. V sexu ale přesto údajně mívají problém dosáhnout orgasmu.

Úzké rty

Ženy s úzkými rty bývají samotářky a oplývají trpělivostí. Potřebují notnou dávku svobody, aby se cítily dobře. Naopak nejsou necitlivé, jak se o nich občas mylně říká. Jen potřebují vlastní klid a prostor. Více než o vášnivý sex jim prý jde o vzájemné souznění a porozumění. Milují  mužské objetí.

Výrazně vykrojené rty

Smyslně vykrojené rty s výrazním srdíčkem na horním rtu jsou znakem temperamentu, ale i kreativity. Ženy s tímto tvarem rtu mají také skvělé komunikační schopnosti. Pro muže jsou velmi přitažlivé, zřejmě i proto, že milují sex a postelové hrátky si umí náležitě vychutnat.

Souměrné rty s lehce výrazným srdíčkem

Tyto ženy jsou v sexu sice dračice, ale velmi nerady to na sebe prozrazují. Tváří se na první pohled nevinně, ale ve skutečnosti to údajně dokáží v posteli pořádně rozbalit. Své uspokojení však dosáhnou pouze s partnerem, který pro ně mnoho znamená.

Pokud nemáte rty podle svých představ, nezoufejte. Každému muži se líbí něco jiného a určitě se najde takový, pro kterého budete dokonalou hvězdou. Pokud chcete, můžete svou skutečnou povahu nenásilně prozradit i barvou rtěnky. 

Jasně červená

Jasně červené rty značí odvážnost. Dáváte světu najevo, že jste sebevědomá a sebejistá. Užíváte si obdiv a nevadí vám, že všichni vidí vaši smyslnou stránku. Pro ty, kteří nemají tolik seběvědomí a odvahy, červená rtěnka vám může pomoci se proměnit z tiché a klidné bytosti do mnohem silnější a sebevědomější osoby. 

Fialová

Fialové rtěnky značí kontrolu. Sice nejste moc okázalý člověk, ale vždycky přesně víte, co děláte. Jste organizovaná a trpělivá. Dáváte přednost pečlivému plánování, než abyste do něčeho skočila po hlavě. Možná se pomocí fialové rtěnky snažíte někoho nenápadně přesvědčit, aby něco udělal. Fialová barva rtěnky v sobě má velkou sílu a energii. 

Jemně červená

Decentní červená je o skromnosti. Pravděpodobně spíš zůstanete opodál, než abyste byla středem pozornosti. Pokud nosíte tuto barvu, dáváte světu najevo, že jste klidnější samostatná osoba. To ale neznamená, že je s vámi nuda! Máte v sobě obrovský vnitřní život, jen může chvíli trvat, než ho ostatní objeví.

Broskvová

Broskvová barva rtěnky ukazuje, jak dobrý člověk jste. Že jste laskavá a velkorysá. Hluboce se staráte o svou rodinu, přátele a vždy jim budete krýt záda. Jste velmi štědrá, pokud jde o váš čas, energii a lásku.

Hot růžová

Tato barva je známkou toho, že vedete dobrodružný život. Pokud nosíte tuto barvu, dáváte na odiv svou divokou stránku. Jste otevřená novým dobrodružstvím, novým lidem, novému jídlu i novým zážitkům. Existuje jen málo věcí, kterých se bojíte.

Vínová

Tato barva ukazuje na fakt, že tady je vše o svádění! Nespěcháte na to, čeho chcete dosáhnout, klidně si dáte na čas. Užíváte si každý okamžik života a moc dobře víte, jak žít tady a teď a vychutnávat si to.  Pokud jde o lásku, dáváte přednost vzrušení a dobývání, než rychlému spádu.

Světle růžová

Pokud nosíte tenhle odstín růžové, říkáte o sobě, že milujete roztomilé a mazlivé věci. S největší pravděpodobností máte slabost pro malá zvířátka a děti. Tento odstín můžete zkusit v případě, když si myslíte, že jste příliš upjatá a chcete změnu. Mohla by vám pomoci najít vaši jemnější stránku.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve