Buďte za hvězdu. S holografickým make-upem rozhodně zazáříte

 Krása 
15. prosince 2018 16:41 / Šárka Sokolská
  0
📷
5 fotografií v galerii
Duhový trend zasáhl celý kosmetický průmysl Internet
Duhový nebo také „holografický“ trend zasáhl snad veškerý průmysl, ten kosmetický nevyjímaje. Můžete jej nosit na nehtech, vlasech, a nebo si vytvořit holografický make-up. Prozradíme vám, jak na to, abyste na vánočním večírku byla za hvězdu.

Holografický make-up si může dovolit jak žena, která má ráda extravaganci, tak i ta, která zase dává přednost nenápadnosti. Jeho princip je založen na různých barvách rozjasňovačů. Ty můžete aplikovat třeba na celý obličej nebo jenom na některé jeho části.

Oči plné světel

Jestli ještě nemáte zkušenosti s holografickým líčením, pak je vhodné s ním začít u očí. Nabídka očních stínů je totiž poměrně široká, takže si můžete donekonečna zkoušet různé barevné kombinace a zjistit, která vám nejvíce sedí. Jste-li vyznavačkou jemnějších odstínů, pak volte bílé a stříbrné tóny, větší intenzity dosáhnete zase s tmavšími odstíny. Ty můžete ještě více zdůraznit, pokud stíny nanesete navlhčeným štětcem nebo aplikátorem. Na denní nošení si můžete oči zvýraznit třeba pomocí holografické tužky na oči.

Rozjasněte líce

Pokud je to na vás moc, využijte jen holografické rozjasňovače, které seženete jak v pudrové, tak i krémové formě. Naneste je jen na lícní kosti a do vnitřního koutku oka. Můžete je samozřejmě použít i místo očních stínů. Na tomto trendu je tedy dobré, že můžete investovat jen do jednoho produktu a použít ho na celý obličej. Výsledkem je velice sladěné líčení v jednom hlavním barevném tónu.

Neodolatelné 3D rty

Krásné a plné rty s 3D efektem vykouzlíte právě pomocí holografických lesků nebo rtěnek. Přes den vám bude bohatě stačit lesk na rty a na noční party použijte rtěnku. Stejně tak si můžete vystačit s rozjasňovačem, kterým můžete lehce přetřít svou oblíbenou rtěnku a rázem z ní máte holografickou. Vaše rty pak budou skutečně neodolatelné a doslova vybízet k polibku. Abyste byla skutečně za hvězdu, nezapomeňte ještě před líčením nanést vhodný make-up a ten dobře zafixovat, aby vám vydržel co nejdéle. Jak na to, jsme psali zde.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve