Vánoce se blíží. Co si nejvíc přejí ženy pod stromeček a jaké dárky umí změnit život?

 Krása 
13. prosince 2018 07:30 / Ema Maxová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Darujte své lásce krásu i zdraví Shutterstock
Co chtít k Vánocům od manžela či přítele? Nebo co pro maminku, kamarádku či kolegyni? Zapomeňte letos na kosmetické balíčky ze supermarketu! Splňte si sen o kráse i zdraví právě o Vánocích.

Nejen slavné ženy se zkrášlují, omlazují, ubírají centimetry v pase a naopak přidávají na poprsí. Každá žena už někdy přemýšlela, že by na sobě něco vylepšila. Jen pouhá 2 % českých žen (oproti 13 % mužů) je spokojena se svým vzhledem a více než třetina z nich vážně zvažuje nějaký zákrok estetické medicíny.

Po čem ženy touží

Věděli jste, že nejčastěji jsou ženy nespokojeny s břichem, hýžděmi a stehny? Čtvrtina pak touží po novém poprsí a po omlazení, vyhlazení vrásek či liftingu. Není divu, že nejedna žena rozbalí pod stromečkem poukaz na estetický zákrok. Dárek, který potěší, splní tajné přání a navíc zvýší sebevědomí.

„Nejčastěji jej pořizují muži svým partnerkám. Někdy jako překvapení, častěji si však žena o tento dárek řekne sama a zákrok i kliniku má již vybranou,“ potvrzují na Klinice Yes Visage, největší klinice estetické medicíny v Česku a na Slovensku. Ovšem nejen partneři, často i děti svým rodičům. „Maminka potřebuje operaci víček, rodina se poskládá a koupí poukaz,“ doplňuje plastický chirurg MUDr. Martin Molitor. 

Liposukce, z nich pak laserová liposukce SlimLipo, je nejžádanější zákrok. Oblíbeným krokem k omlazení jsou pak výplně kyselinou hyaluronovou, botox a lifting bez skalpelu.

Darovat lze i zdraví

Moderní centrum preventivní medicíny Kliniky Yes Visage nabízí i nejkomplexnější celkové vyšetření zdravotního stavu u nás. To, na co by ve státních zařízeních bylo zapotřebí několika žádanek a trvalo by měsíce s časem stráveným po čekárnách nemocnic, získáte během jednoho termínu, na jednom místě, s výsledky ihned a v pohodlí soukromé kliniky. 

Tip pro vás:

Toužíte vy nebo vaši blízcí po ladných křivkách, mladší tváři, hubenějším těle nebo třeba po nových prsou? Či je to jen nový účes, řasy nebo prevence zdraví? Pak udělejte radost druhým i sobě. Potěšte pod stromečkem dárkovými poukazy Kliniky Yes Visage na služby největší komplexní kliniky estetické medicíny, plastické chirurgie a preventivní medicíny v Česku a na Slovensku s pobočkami v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě.

K zakoupeným dárkovým poukazům naděluje Klinika Yes Visage nejštědřejší bonusy v Česku – další poukázky na služby v hodnotě až 15 000 Kč zdarma. Využít je můžete pro sebe nebo opět jako dárek.

„Nejčastěji klienti kupují poukázky se stanovenou částkou k využití na cokoli. Z více než 300 služeb si pak u nás vybere opravdu každá žena. Získává možnost výběru od neinvazivních, kosmetických či kadeřnických služeb přes služby moderní miniinvazivní dermatologie a laserů až po zákroky našich špičkových chirurgů. Poukazy lze využít také na celkové preventivní vyšetření zdraví. Prostě službu si už obdarovaná rozmyslí sama,“ vysvětluje manažerka největší estetické kliniky u nás. 

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47