Podivné chování, podle kterého můžete poznat, že je vám váš protějšek nevěrný

 Vztahy 
12. února 2019 15:11 / Eva Vogelová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Nevěru můžete odhalit podle chování  Shutterstock
Nevěra není nic výjimečného. Dokonce i člověk, kterému věříte, vás může podvést. Nikdy si nemůžete být ničím jistí. Pokud máte pocit, že se váš protějšek začal chovat divně, mějte se na pozoru. Sledujte jeho jednání, podle něj totiž poznáte, zda se vaše obavy naplnily.

Nevěra je čin, který podváděného člověka hluboce zasáhne. Zlomené srdce bolí dlouho. Taková věc se velmi těžko odpouští. Pokud máte dojem, že vás váš protějšek podvádí, musíte se dozvědět pravdu. Žít v takové nejistotě dlouho nejde.  

Pečuje o sebe více než dříve

Máte pocit, že váš protějšek zešílel? Najednou začal jíst zdravě, předplatil si vstup do fitness centra, nechal se ostříhat nebo si koupil nové oblečení. Pokud tyto činnosti nepraktikoval už ve chvíli, kdy jste spolu začínali chodit, není to dobrá zpráva. Vypadá to, že se chce líbit někomu jinému.

Pokud jste si jistí, že váš protějšek neprošel výraznou životní změnou, která ho tímto způsobem poznamenala, pak existuje veliká šance, že vás opravdu podvádí.

Tráví více času na mobilním telefonu a velmi ostražitě si ho ochraňuje

Váš protějšek přijde z práce či ze školy a místo toho, aby trávil čas s vámi, se neustále usmívá do telefonu. Pokud se tak dříve nechoval, něco není v pořádku. Najednou si svůj mobilní telefon začal více hlídat, všude ho nosí s sebou. Dokonce ani na toaletu se bez něj nevydává.

Dává vám často najevo, že nemůžete na jeho mobilní telefon ani sáhnout, protože jde o jeho soukromí. To už jasně vypovídá o tom, že před vámi něco skrývá.

Najednou má více práce 

Chodí váš protějšek domů později než obvykle? Tvrdí vám, že ho šéf zavalil prací, kterou musí nutně dodělat, ale jeho výplatní páska přesčasům rozhodně neodpovídá? Pravděpodobně se za vašimi zády s někým schází. Zda jde přímo o nevěru, nelze s jistotou říct, zatím může jít pouze o nevinný flirt.

Seberte veškerou svoji odvahu a otevřeně se svého protějška zeptejte, zda vám nezahýbá. Pokud ho otázka velmi zaskočí a bude s odpovědí váhat, budete už vědět, na čem skutečně jste. O tom, jak se zachovat, pokud jste svému protějšku přišla na nevěru, si můžete přecít zde.

Odmítá často sex

Měli jste spolu pravidelný sex, ale to se před nedávnou dobou změnilo? Protějšek vám tvrdí, že na něj jednoduše nemá náladu? Pokud netrpí zdravotními obtížemi nebo se mu v životě nepřihodilo něco nečekaného, co ho výrazně zasáhlo, má k takovému jednání pravděpodobně jediný důvod. Podvádí vás!

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47