Sezóna ve Špindlu ještě nekončí. Lyžovat tu můžete až do poloviny dubna

 Ostatní 
04. dubna 2019 14:41 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lanovky ve Špindlu jsou stále v provozu Skiareál Špindlerův Mlýn
Prázdné sjezdovky, nulové fronty u turniketů a 50 až 100 cm sněhu – takové jsou aktuální podmínky ve Skiareálu Špindlerův Mlýn. Jarní lyžovačku si v největším krkonošském středisku mohou zájemci užít až do 14. dubna. S tzv. CHYTROU SEZÓNKOU ušetří návštěvníci i na skipasech.

Přestože je jaro v plném proudu, v Krkonoších pokračuje lyžařská sezóna. Ve Špindlerově Mlýně si mohou zájemci užít lyžovačku až do neděle 14. dubna. „Sněhové podmínky jsou ve Špindlu stále vynikající, proto jsme se rozhodli ukončit letošní sezónu až v polovině dubna. Lyžovat se bude na straně Svatého Petra. Pro nadcházející víkend mají lyžaři mají k dispozici černou, červenou a modrou sjezdovku ve Svatém Petru a Hromovku.

Na poloprázdných svazích je stále půl metru až metr sněhu,“ uvedl ředitel skiareálu Špindlerův Mlýn René Hroneš s tím, že s CHYTROU SEZÓNKOU mají lyžaři i mnohem lacinější lyžování. Předplatné 1490 korun je totiž levnější než zakoupení klasického dvoudenního skipasu. Lyžovat s ní zákazníci mohou neomezeně až do konce letošní sezóny. Pokud se rozhodnou doplatit na podzim 4500 korun v kategorii „Dospělí“, tak ji mohou využívat i celou příští zimu. Pro ostatní věkové kategorie je cena adekvátně nižší.

„Letos poprvé je možné uhradit celou sumu za Chytrou sezónku naráz a koupit celosezónní skipas absolutně nejvýhodněji za 5 490 korun ještě do konce dubna, bez jakýchkoli pozdějších doplatků. Vyplatí se i těm, kteří přijíždějí do areálu lyžovat na dva, tři víkendy během zimy nebo na jeden týden,“ přiblížil výhody CHYTRÉ SEZÓNKY ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn René Hroneš s tím, že s výhodnou sezónkou mohou nově všichni čerpat slevu 20 procent ve všech zařízeních Spindl Gastronomy. Od prosince 2019 do konce zimní sezóny 2020 má navíc každý sezónkář nárok na jeden malý servis svého lyžařského vybavení a další mimořádné výhody v půjčovnách i na servis.

Tip na víkend: Melting down ve Svatém Petru

V sobotu 6. dubna se v areálu Svatý Petr uskuteční jarní happening Melting down. Jde o druhý ročník Velké jarní jízdy, kde na konci závodní trati čeká účastníky jezírko s vodou, jenž musí přejet. Porota složená ze známých osobností, ve které nebude chybět např. Ondřej Bank, hodnotí nejen délku vodní plochy, kterou závodník dokáže přejet, ale i nejlepší masku.
 

Témata: lyžování, jaro
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47