S čím vším pomůže dětská chůvička

 Děti 
03. března 2020 07:02 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Moderní chůvičky jsou velkým pomocníkem Depositphotos
Dětské chůvičky se stávají nedílnou součástí výbavy rodičů, podobně jako plínky nebo dudlíky. Jsou totiž opravdu užitečné a jejich funkce se neomezují jen na kontrolu spánku miminka.

Samozřejmě záleží, jakou chůvičku si rodiče pořídí. Některé mají jen základní funkce, tedy díky chůvičce můžete večer u televize mít spánek miminka pod kontrolou, existují ale i mnohem zdatnější chůvičky, které v některých případech dokáží zaskočit za rodiče.

Chůvička dokáže uspat miminko

Časté buzení miminek, zejména v noci, je hlavním problémem pro většinu rodičů. Ne vždy miminko potřebuje nakrmit, přesto k němu rodiče musí vstávat, aby ho znovu uspali. Chytrá chůvička to ale zvládne také.

Opravdu moderní chůvičky totiž zvládnou miminku zahrát několik ukolébavek, a pokud náhodou nezaberou, zkusí to taková chůvička třeba pomocí světla s hvězdami. Nejdokonalejší chůvičky dokonce dokáží i promítat miminku různé obrázky na zeď.

Chůvička miminku zprostředkuje váš hlas

Obousměrné chůvičky totiž nemonitorují pouze pláč vašeho miminka v pokojíčku, mají ale i funkci, díky které miminko uslyší vás. To znamená, že na své mrně můžete mluvit a uklidňovat ho, ať už jste v kterékoli části bytu nebo domu.

Ještě dokonalejší jsou pak videochůvičky, které neustále maminkám přenášejí obraz z postýlky, a to dokonce i v noci. Rodiče tak mají naprosto dokonalý přehled o tom, co se s miminkem děje.

Chůvičky mají samozřejmě ještě celou řadu dalších užitečných funkcí. Dokáží například v pokojíčku hlídat ideální teplotu, aby miminku nebylo horko, nebo naopak zima. Hlídat dokáží i vlhkost vzduchu a samy rodiče upozorní, když je v pokojíčku potřeba teplotu nebo vlhkost vzduchu upravit. Dále čtěte: Na co je dobré myslet, než se vydáte s dětmi na pískoviště.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod