Trápí vás křečové žíly? Vyřešte problém během pauzy na oběd

 Krása 
15. března 2020 17:35 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Metoda VenaSeal je snadná, rychlá a bezbolestná Klinika Yes Visage
Připravte se na jarní a letní sezonu, zbavte se jednou provždy křečových žil a odhalte své jinak výstavní nohy. Jak? Díky unikátní metodě VenaSeal. Celý zákrok trvá pouhých dvacet minut, je bezbolestný a provádí se za plného vědomí pacienta. Ten po zákroku odchází bez problému domů a nemusí dodržovat žádný speciální režim ani nosit kompresivní punčochy.

Pokud vás trápí křečové žíly, vyřešte to během chvilky a bez omezení. Hned se může vrátit ke svým každodenním aktivitám.

Ptáte se, proč zrovna vy?

Nebojte, nejste v tom sami. Dle studie trápí tento problém 30 až 60 % populace. Nejlehčí forma křečových žil, tzv. metličkovité varixy, se vyskytují téměř u každého druhého člověka. Závažnější podoba křečových žil postihuje asi 30 % dospělých. Samozřejmě záleží na věku i pohlaví. S přibývajícími roky je toto onemocnění mnohem častější, a to zejména u žen.

Důvodů, proč se křečové žíly objevují, je hned několik – genetika, sedavé zaměstnání nebo práce, kdy jste celý den na nohou. Důležitým měřítkem je také životní styl - obezita, strava a málo pohybu.

Řešení však existuje. Nebolí, neobjeví se krevní podlitiny a nebudete vyřazeni z aktivního života po několik týdnů. Tedy pokud nezvolíte chirurgické řešení, které nabízí většina nemocnic. Svěřte své nohy do péče soukromé kliniky a moderní léčby.

Metoda VenaSeal

Jak už bylo řečeno, jde o snadnou, rychlou a bezbolestnou metodu, kdy se nemocná žíla uzavře za pomoci speciálního žilního lepidla. Není však lepidlo jako lepidlo. A právě certifikované lepidlo z USA VenaSeal s prokázanými jedinečnými výsledky na několika tisících pacientech na světě patří k tomu nejlepšímu na trhu. „Kromě jiného k jeho přednostem patří i perfektní manipulace, přesnější dávkování a umístění do postižené žíly,“ prozrazuje z vlastní zkušenosti docent MUDr. Peter Baláž, cévní chirurg z Kliniky Yes visage. Navíc jeho účinnost v uzávěru nemocné žíly je mimořádná – je to 95 až 97 % v pěti letech.

Pro koho je tato metoda vhodná?

Hodí se pro všechny, kteří se chtějí efektivně zbavit křečových žil a nechtějí být na dlouho vyřazeni z aktivního a pracovního života. Je možnou volbou i pro ty, kteří nechtějí nebo nemohou podstoupit zákrok v narkóze. „Co se samotného onemocnění týká, je možné takto účinně řešit křečové žíly na podkladě onemocnění povrchového žilního systému,“ vysvětluje docent MUDr. Peter Baláž. Pokud patříte právě do této skupiny, může být metoda VenaSeal to pravé řešení pro vás.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008