Jarní, módní styl pro muže

 Komerční sdělení 
23. března 2021 12:22 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Pánská ležérní móda nemusí být nudná a předvídatelná archiv klienta
Nemáte ponětí o módním pánském oblečení pro jaro 2021? Podívejte se v našem průvodci, jak se muž může oblékat, aby byl připraven na každou příležitost. Zde je několik nápadů pro jarní, módní styl pro muže.

Pánské oblečení pro jaro 2021

Pánská ležérní móda nemusí být nudná a předvídatelná. Pro letošek módní návrháři vsadili na výrazné barvy, ale i květinové vzory a další módní potisky.

I když vás omezuje pracovní dress code, můžete jít svou cestou a vytvořit outfit, ve kterém budete vypadat jako stálice přehlídkových mol. Pokud zvolíte tlumené základní barvy jako je písková béžová, khaki nebo černá, nezapomeňte zvolit zajímavé střihy. Můžete také sledovat módní kombinace barev a potisků, popustit uzdu své fantazii. V tomto případě stačí kombinovat pastelové sako nebo trenčkot s jednoduchými kalhotami nebo nasadit výrazný celkový vzhled, například v oranžové barvě. K tomu všemu nezapomeňte na pohodlné pánské boty: https://ccc.eu/cz/panske/boty. V této sezóně budou také nezbytné pánské doplňky, a to i když si vyberete tradiční kousky jako bílé triko a džíny. Hlavními žhavými kousky budou pánské tašky přes rameno a boty s masivní podešví, se svrškem z více materiálů nebo s efektivním vázáním.

Módní stylizace do práce

Výrazná barva by se měla objevit také v pánské kancelářské módě. Zkuste využít intenzivní barvy, i když si opravdu nemůžete dovolit příliš výrazné outfity. Kravata, kapesníček a dokonce i ponožky jsou dost na to, aby rozbily ponurý vzhled s bílou košilí a tmavě modrým oblekem. Pokud pracujete v kreativním průmyslu nebo váš šéf vám nenařizuje v čem chodit do práce, rozhodněte se pro trendy pánské pastelové odstíny. Pokud máte odvahu, vyzkoušejte tmavé kalhoty, růžové tričko a bílé doplňky.

Pokud přeci jen musíte dbát na dress code, měl byste sáhnout po vzorovaných kravatách, které smícháte s košilemi jiného vzoru. Pohrajte si s proporcemi a zvolte košilovou tuniku, případně místo bundy zvolte kvalitní vestu.

Sportovní stylizace nejen pro volný čas

Sportovní akcenty také hrají důležitou roli v trendech pro muže na jaře 2021. Jak se oblékat na jaře uvolněně, pohodlně a zároveň módně? Investujte do kvalitních věcí, které vám zaručí nejen pohodlí, ale také skvělý vzhled. Váš nákupní seznam by měl obsahovat nadrozměrnou bundu navrženou ve stylu 90. let, alespoň jeden hladký dres a jeden s nejbláznivějšími vzory, trička, mikiny, grungeové košile z měkkého flanelu. Zkuste prolomit volné stylizace s akcenty ve zcela jiné atmosféře. Jako příklad zvolte mikunu, joggery a boty Martens nebo bavlněné tričko, sportovní kraťasy a kožený vak.

Jaké zvolit doplňky?

Jak jste se mohli v našem článku přesvědčit, v pánské módě na jaro 2021 najdete spoustu doplňků, které vylepšují váš vzhled při mnoha různých příležitostech. Bez ohledu na to, zda mluvíme o stylingu do práce nebo na víkendový výlet, doplňky ovlivní pohodlí a vzhled. Pánové by se měli v této sezóně zaměřit na tašky, protože nyní existuje mnoho zajímavých modelů, od drobných peněženek na opasku až po větší pánské tašky. Pořiďte si tenisky zajímavých tvarů, semišové mokasíny. Nebojte se také co nejčastěji sáhnout po čepicích, doplňcích  nebo  šále uvázané kolem krku.

Témata: oblečení, boty, móda, muži
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Celulitida trápí ženy bez ohledu na věk i postavu. Tělu je potřeba dodávat živiny, které jsou účinné...

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum