Vyzkoušejte náplasti proti vráskám. Vyhnete se tak botoxu

 Krása 
08. září 2021 09:38 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Náplasti používají hollywoodské hvězdy už celá desetiletí Depositphotos
Tvorbě vrásek se s postupujícím věkem prostě zabránit nedá, i když používáme všechna možná séra a oční krémy. Ty totiž vrásky dokáží jen mírně zjemnit. Pokud se jich ale chceme z větší části zbavit, musíme zajít na výplň botoxem či kyselinou hyaluronovou.

Nebo nemusíme. Než se rozhodnete pro nějakou z vymožeností estetické medicíny, vyzkoušejte náplasti proti vráskám. Dost možná jste o nich ještě neslyšely, ale mnozí je vydávají doslova za svatý grál boje s vráskami.

Co jsou náplasti proti vráskám

Takových náplastí je dnes mnoho druhů, respektive výrobců a rozhodně nekupujte ty nejlevnější. Obecně ale platí, že tyto náplasti jsou známou tajnou zbraní hollywoodských hereček pro vyhlazení jemných linek a vrásek od 30. let minulého století, tedy dlouho předtím, než tu byl botox. Od té doby byly náplasti vylepšeny, ale hlavní vzorec se nikdy nezměnil.

Náplasti si nalepíte na různá místa na obličeji. Každé balení obsahuje náplasti různých tvarů, aby se přizpůsobily odlišným oblastem vaší tváře. Můžete je použít mezi oči a na čelo, na koutky očí a úst, nebo kdekoliv jinde chcete omezit výskyt jemných linek a vrásek.

Jakmile je náplast správně přiložena na kůži, ztvrdne a působí na obličejové svaly. Myšlenka je taková, že když budete pokožku napínat delší dobu (nejméně tři hodiny, ale ideálně přes noc), pomůžete uvolnit hluboké vrásky. Berte je jako formu svalového tréninku, fyzicky vám brání v opakované mimice obličeje (jako je například mračení). Postupem času, jak náplasti používáte, se obličejové svaly zpevní, což snižuje výskyt a hloubku jemných linek a vrásek.

Opravdu to funguje

Okamžité a dočasné účinky těchto náplastí jsou zřejmé. Pokud náplasti použijete přes noc, vaše pleť bude ráno hladká a jemná. Ovšem je třeba si přiznat, že jejich účinek je krátkodobý, takže večer už bude zase vše při starém.

To znamená jediné. Náplasti proti vráskám je nutné používat dlouhodobě, dokud se svaly nezpevní a pokožka se nevyhladí. Obvykle v závislosti na stavu a kvalitě pleti je zapotřebí několik týdnů, než začnete registrovat první známky trvalého zlepšení. Pokud se tedy zrovna neztotožňujete s aplikací botoxu, jsou náplasti ideální variantou. Navíc jsou cenově dostupné i v případě dlouhodobého používání. A jde rozhodně o řešení, jak omezit výskyt jemných linek a vrásek, po kterém tolik toužíte. Dále čtěte: Oholené hlavy zase frčí. Zjistěte pro koho se tento jednoduchý, ale na druhé straně i kreativní účes hodí.

Zdroj: Editorialist.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008