Zářivé kabelky jsou hitem podzimní ulice

 Móda 
26. září 2021 16:21 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Nebojte se rozzářit podzim barvami Depositphotos
Módní trendy už desetiletí určují módní návrháři, ale v posledních letech je to právě samotná ulice, kdo mnohdy stojí za nositelnou módou, která se nakonec stane hitem.

Londýnská ulice má o letošním podzimu poměrně jasno. Kabelky v jasných barvách a dokonce ve všech barvách duhy zkrátka budou hitem letošního podzimu. Ostatně k barevnému podzimu barvy zkrátka patří. Takže se vyplatí být v následujících měsících trochu odvážnější.

Jak kombinovat barevné kabelky s oblečením

Zdá se, že letošní podzim bude docela uvolněný. Můžete klidně popadnout do ruky oranžovou kabelku a na hlavu si nasadit zelený klobouček a nebude na tom vůbec nic špatně.

Obecně ale platí, že ať už jde o oživení jemně laděného outfitu nebo přidání další barevné vrstvy, kabelka je snadný způsob, jak svůj outfit udělat hravější. Využijte to tedy jako inspiraci a vydejte se hledat svoji novou barevnou kabelku.

Jaké kombinace jsou nejlepší

Pokud přeci jen chcete malou nápovědu, tady je. Třeba zelená a jasně růžová je nepravděpodobná kombinace barev, která se ale objevuje všude. Takže pokud máte třeba zelené sáčko nebo kabát, klidně k němu můžete mít růžovou kabelku.

Můžete dokonce kombinovat jen odstíny jedné barvy. Pokud například použijete znovu zelenou, tak ke tlumené zelené můžete vzít jasně zelenou kabelku.

Další dříve neproveditelnou kombinací je oranžová a modrá. Například k oranžovému svetříku můžete klidně vyrazit s jasně modrou kabelkou. A pokud máte raději jednotvárnější outfity a třeba rády chodíte v černé nebo šedé, můžete tento outfit oživit třeba žlutou kabelkou. Ta se bude samozřejmě hodit i k zelené.

Takových kombinací je celá řada. Oživit monochromatický outfit můžete prakticky kabelkou jakékoliv barvy. Pokud tedy máte nějaký jednobarevný kalhotový kostýmek, vyrazte klidně s růžovou, oranžovou či žlutou kabelkou. Dále čtěte: Nešlápněte při výběru oblečení vedle. Zjistěte, která barva vám nejvíce sluší.

Zdroj: Stylist.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve