Výstřih je tajnou zbraní žen. Vyberte si správný typ podle vaší postavy

 Móda 
24. července 2020 08:51 / Hana Jordánová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Křížený výstřih véčko sluší každé ženě, s ním nešlápnete vedle Depositphotos
Přestože ho máme téměř na každé blůzce, šatech nebo tričku, většinou ho příliš nevnímáme. Když už mu věnujeme pozornost, tak většinou tehdy, chceme-li na něj upozornit.

Může působit jemně a svůdně, anebo naopak vyzývavě a někdy bohužel až přehnaně. S typem výstřihů si hlavu lámou především ženy, jelikož díky němu mohou dát velmi decentně na obdiv svůj dekolt. Výběr výstřihu závisí na stylu oblečení i na typu příležitosti, pro kterou je určen. Proto by při výběru oblečení v obchodech neměla být volba podle výstřihu až na posledních místech. Správně zvolený výstřih totiž dokáže zázraky. Může vám opticky změnit vzhled, skrýt, co má být skryto, nebo zdůraznit některé partie.

Móda pro letošní léto velí výstřihy hranaté, takové však nemusí slušet každé ženě. Víte, jaký výstřih vám bude slušet? Nabízíme typy výstřihů určené právě pro váš typ.

Hranatý

Jak je již výše uvedeno, je to hit letošního léta. Je velmi zajímavým řešením, ale je určen spíše pro ženy s širšími rameny a většími ňadry. Vedle odhaleného hrudníku vypadají ňadra i ramena drobněji a tělo tak získává opticky vyrovnanější proporce.

Lodičkový

Je pravým opakem hranatého výstřihu. Ideální je pro úzká ramena a malá ňadra. Kopíruje linii klíčních kostí a vyhovuje ženám, které se nerady odhalují. Dokonale vypadá na ženách s dlouhou šíjí a hezkými rameny, může mít i nepatrně rozšiřující účinky.

Kulatý

Jde o typický a nejvíce používaný typ výstřihu, který sluší snad každému. Kulatý výstřih je především záležitostí bavlněných triček. Při výběru triček s kulatým výstřihem dbejte na správnou hloubku a šířku vykrojení. Tento tvar je vhodný i pro silnější postavy nebo pro ženy s malým poprsím. Nejlépe se hodí pro úzký, protáhlý obličej.

Véčko

Výstřih, který připomíná písmeno “V” je jedním z nejlichotivějších výstřihů. Výrazně prodlužuje krk a hodí se pro většinu žen. Pozor si ale dejte při výběru hloubky tohoto výstřihu. Zvolit můžete mělký, pod úrovní klíčních kostí. Přitažlivě však budete vypadat s výstřihem hlubším. Nic se ale nesmí přehánět! Velikost výstřihu vždy přizpůsobte příležitosti, pro kterou se oblékáte. Sedí k hranatému či kulatému obličeji.

Ohlávka

Top nebo šaty s tímto výstřihem jsou řešeny zavazováním za krkem. Vytvoří tak jakýsi uzavřený ovál a v kombinaci s elastickým materiálem vytvoří lichotivé křivky i ženám s menším poprsím. Tento typ výstřihu se ale nehodí pro ženy s širokými rameny nebo silnými pažemi, které by ještě více zdůraznil. Jak ještě zvětšit poprsí, si přečtěte zde.

Ke krku

Výstřihy u krku jsou naprosto běžným detailem. Ocení je hlavně ženy, které nechtějí na své poprsí poutat pozornost a hlavně ty s dlouhou šíjí. Vyhnout by se jim ale měly ženy s krátkým krkem, protože by jejich krk mohl působit ještě kratší a širší. Zdá se vám tento výstřih nezajímavý? Zvolíte-li zajímavý střih nebo materiál, určitě na sebe pozornost připoutáte.

Při výběru dejte hlavně na svůj vlastní instinkt a v žádném případě si nekupujte topy nebo šaty s výstřihem, ve kterém se necítíte dobře. Každá žena by měla vybírat podle svého vkusu a uvážení. Protože správně zvoleným výstřihem lze podtrhnout přednosti a skrýt drobné nedokonalosti.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47