8 nápadů na dárek pro milovanou osobu

 Komerční sdělení 
30. ledna 2023 07:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vybírejme předměty, které nám zpříjemní čas a udělají jej neobyčejně kouzelným archiv klienta
Nenechávejte nákup dárků na poslední chvíli. Níže uvádíme kosmetické návrhy na dárky pro ni. Nejprve však zvažte, jaké produkty Váše milenka obvykle používá. Možná patří k lidem, kteří se drží své značky a nechtějí poznat nic nového. Pak si vyberte něco od její oblíbené značky.

Pokud je však otevřenější zkoušet nové věci, můžete vykročit ze škatulky a zkusit něco jiného. Při výběru tělové kosmetiky zvažte typ pokožky daného člověka. Pokud má citlivou pokožku, hledejte hypoalergenní nebo přírodní produkty. Pokud má suchou pokožku, rozhodněte se pro hydratační pleťové sérum nebo tělové mléko. Pokud si nejste jisti výběrem jednotlivých produktů, zvolte sadu. Díky tomu bude moci milovaná vyzkoušet různé produkty a najít to, co jí nejlépe vyhovuje.

Navštivte Hebe. Tato drogerie nikdy nezklame a máte záruku, že již po jedné návštěvě Hebe odejdete se sadou dárků.

SPA doma

Všichni bychom mohli využít trochu luxusu. Poukaz do wellness centra je velký výdaj, ale můžete svému blízkému dopřát domácí SPA. K uspořádání příjemného večera pro tělo i duši vám postačí jedna nebo dvě vhodné kosmetiky a pár drobných pečujících doplňků. Může to být koupelový olej, vonné mýdlo a mléko a vonná svíčka.

Nástroje pro manikúru a pedikúru

Upravené nehty jsou vizitkou elegantní ženy. Návštěvy manikérského salonu však nějakou dobu trvají – v závislosti na typu procedury můžete potřebovat 30 minut až několik hodin. Kromě toho je potřeba pravidelně provádět manikúru a pedikúru – první zhruba každé 3 týdny a druhou každých 6 týdnů. Sadu pilníků, leštiček, laků a kondicionérů můžete zakoupit jako dárek nebo investovat do profesionálního hybridního vybavení na manikúru a pedikúru.

Sada vlasové kosmetiky

Příliš vysoké a velmi nízké teploty, používání stylingových přípravků a styling pomocí kulmy mají negativní dopad na stav vlasů. Kolekce olejů, čepice, hloubkově vyživující masky a profesionální šampony budou perfektním vánočním dárkem pro pro milovanou, které záleží na zlepšení stavu svých vlasů.

Koupelové soli

Dlouhá aromatická koupel uklidňuje nervy a smysly. Vonné koupelové soli jsou perfektním vánočním dárkem pro někoho, kdo rád tráví hodiny ve vaně s šálkem dobrého čaje.

Suchý masážní kartáč na tělo

Suchá masáž je zase dobrou metodou péče pro lidi, kteří neradi sedí ve vaně dlouhé hodiny. Provedení takové procedury je bezpečné, pokud není pokožka podrážděná a osoba, která ji plánuje, nemá křečové žíly a kožní onemocnění. Vhodný suchý masážní kartáč můžete zakoupit jako dárek online nebo v některé z oblíbených drogerií

Masážní oleje

Masážní oleje jsou docela intimním dárkem, ale vyplatí se ho partnerovi darovat. Využijete je pak během romantických večerů nebo v rámci každodenní péče. Můžete si koupit několik lahviček, aby si obdarovaný mohl vyzkoušet několik vůní.

Kolekce vonných tělových mlék

Zvlhčení je velmi důležité. Měkká, voňavá kůže nejen láká, ale dává i pocit pohodlí. Tím, že jí poskytneme správné množství živin a vody, zpomalíme proces stárnutí pokožky. Balzám je tedy vždy dobrý vánoční dárek.

Masážní a peelingový kartáč na rty

Tendence k šupinatění nebo praskání rtů je prokletí mnoha lidí, kteří se je zoufale snaží hydratovat ochrannými rtěnkami a krémy. Silikonový kartáček pro masáž a peeling rtů pomáhá jemně odstranit suchou epidermis. Masáž zpevňuje rty a zlepšuje jejich prokrvení, čímž se zlepšuje jejich barva.

Zkusme nakoupit k Vánocům dárky pro ženy pěkné a originální věci, které obdarované potěší. Vybírejme předměty, které nám zpříjemní čas a udělají jej neobyčejně kouzelným. Vyplatí se vybrat jako dárek předměty, které by si obdarovaný sám nekoupil. Nezapomeňte dárek zabalit!

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve