Každé znamení vystihuje jedno slovo: Štíři bývají tajemní, Panny pořádné a Raci intuitivní

 Ostatní 
29. ledna 2023 13:10 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Štíry vystihuje slovo tajemnost Pexels
Chytrý, vynalézavý nebo třeba pořádný? Každé znamení zvěrokruhu je známé svými vlastnostmi. A právě proto je poměrně snadné popsat každé z dvanácti znamení zvěrokruhu výstižným slovem. Přečtěte si zde, které ze slov vás nejlépe vystihuje.

Beran – vynalézavý

Beran prostě ví, jak udělat dojem. Nebojí se neúspěchu a všech cílů dosahuje svou nebojácnou nezávislostí. Vynalézavost a zvědavá povaha ho obvykle vedou k úspěchu. 

Býk – neochvějný

Býk je stabilní a spolehlivý. Vždy se na něj můžete spolehnout, a když něco slíbí, tak to dodrží. Někdo by řekl, že je Býk tvrdohlavý, ale jeho neochvějná sebejistota a důvtip ho vždy dostanou tam, kam chce.

Blíženci – chytrý

Blíženci jsou okouzlující a společenští. Dokážou se přizpůsobit jakékoli situaci, protože umí přizpůsobovat svou náladu. Díky tomu si toto vzdušné znamení neustále získává nové přátele. A pokud jde o kariéru, vždycky si dokáží najít tu správnou cestu. Ví, jak volit ta správná slova, jsou cílevědomí a neuvěřitelně chytří. Člověk by je neměl podceňovat.

Rak – intuitivní

Znamení zvěrokruhu Rak je velmi emocionální a citlivé. Ale v žádném případě ho nelze podceňovat. Rak nabízí víc, než se na první pohled zdá. Díky své emocionální stránce umí číst jiné lidi jako knihy a vždy vidí pravdu. Mají nejlepší intuici ze všech, proto jim lze věřit.

Lev – extrovertní

Lev je skrz naskrz extrovert. Nevyhýbá se žádné party, na každé schůzce je jako první a svou osobností okouzlí všechny lidi. Život bere s humorem a dokáže si každého získat svou vřelou a otevřenou osobností.

Panna – pořádná

Každý ví, že znamení zvěrokruhu Panna je extrémně perfekcionistické. Mnoho lidí oceňuje její názor a důvěřuje její schopnosti vidět věci jasně a objektivně. Jsou vždy připravené a jak v soukromém, tak v pracovním životě mají vždycky všechno pevně uspořádané.. Panna přesně ví, kde co najít a miluje pořádek.

Váhy – živé

Váhy jsou plné šlechetnosti a energie a vždy se snaží vytěžit ze života maximum. Rády se učí nové věci a živě diskutují – a to i v situacích s cizími lidmi. Jejich nadšení je opojné, proto je slovo živé dokonalé k popisu jejich osobnosti.

Štír – komplexní

Znamení Štíra se počítá jako jedno z nejtajemnějších znamení zvěrokruhu. Je uzavřené, ale také hluboce emotivní, s čímž se mnozí hned nevyrovnají a někteří to nechápou. Jakmile si však získáte jejich důvěru, jsou Štíři loajální, milující a vášniví.

Střelec – dobrodružný

Pro Střelce je život jedno velké dobrodružství. Toto znamení zvěrokruhu je známé svou svobodomyslnou, spontánní povahou a nikdy se dlouho necítí pohodlně na jednom místě. Střelec miluje cestování a stále chce objevovat něco nového. Je nekonečně zvědavý a navždy dobrodružný.

Kozoroh – tvrdohlavý

Kozoroh je asi nejvíce nepochopené znamení. Mnozí si myslí, že mu jde jen o peníze a kariéru, přitom je zemské znamení pouze velmi ambiciózní a zaměřené na dosažení svých cílů. Kozorohové chtějí v životě dojít daleko a vždy se snaží držet svého přesvědčení.

Vodnář – výstřední

Vzdušné znamení Vodnář se nerado drží daného plánu. Improvizuje a nachází nekonvenční metody, jak dosáhnout svého. Proto ho nejvíce zajímají výstřednosti, které se na první pohled zdají zvláštní. Vodnář má často jiný způsob myšlení než ostatní znamení zvěrokruhu a dává přednost neobvyklému způsobu.

Ryby – umělecké

Soucitné, umělecké a možná i trochu nevyzpytatelné. Tak by se daly popsat Ryby, které jsou skrz naskrz kreativním a oduševnělým znamením. Jsou silně ovlivněny svým prostředím a hledají rovnováhu. Nicméně Ryby vždy najdou způsob, jak sdělit svůj názor, jsou proto velmi výrazné a nerady se poddávají.

Autorský článek, další zdroje: Thought.co, Allure

Témata: horoskop, slovo, znamení
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod