Zajímavé tipy, jak docílit krásných přírodních řas

 Krása 
24. listopadu 2017 16:01 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
Každá žena touží po oslnivém pohledu očí olemovaných dlouhými a hustými řasami Shutterstock
Někdy jen řasenka nestačí. Když chcete opravdu dlouhé a silné řasy, zaměřte se na jejich růst. Je to stejné jako u vlasů. Čím více se o ně budete starat, tím lepších výsledků dosáhnete. 

Krásné řasy jsou symbolem ženskosti. Každá žena touží po oslnivém pohledu očí olemovaných dlouhými a hustými řasami. Kvůli tomu zkouší nejrůznější metody prodlužování řas, které jsou většinou finančně náročné nebo nezdravé pro oči. Vyzkoušejte přírodní produkty.

Olivový olej

Posílení řas je hodně podobné posilování vlasu a můžete tedy využít stejných pomocníků. Jedním z těch společných pomocníků je i používání olivového oleje. Stačí si do něj namočit odličovací tampon a pak ho postupně vmasírovat do řas. Tímto způsobem zároveň pomáháte i jemné pokožce kolem očí. Zejména pokud máte suchou pleť, zabraňujete rané tvorbě vrásek. Pokud chcete docílit účinků, pak olivový olej používejte alespoň dvakrát týdně. 

Vitaminová dieta

Pro delší řasy je potřeba dodržovat vyvážený stravovací režim. Stejně jako tomu je i u péče o pokožku a vlasy. A tedy musíte jíst nejen hodně ovoce a zeleniny, ale také stravy bohaté na proteiny. Rovněž se zaměřte na potraviny bohaté na vitamin E. V lékárně si můžete koupit jeho výtažek v kapslích, který budete užívat podle pokynů.

Kokosové mléko

Kokosové mléko kromě růstu, zlepšuje vzhled vašich řas. Ty budou nádherné i bez toho, abyste použili řasenku. Budou mít sytější barvu a budou i zdravě lesklé. Stačí si koupit plechovku kokosového mléka, kterou po otevření dobře rozmíchejte a namočíte tam vatové tampony. Ty si pak přiložíte na oči a necháte takto působit alespoň 10 minut.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47