Zaplétání různých copů. Naučte se to provádět automaticky a rychle

 Krása 
06. srpna 2020 08:47 / Eva Vogelová
  0
📷
6 fotografií v galerii
S trochou zručnosti zvládnete copy zaplétat samy Depositphotos
Nebaví vás neustále nosit obyčejný culík? Můžete si zaplétat copy. Existuje několik variací, takže nemusíte nosit neustále ten stejný. Nemusíte se bát, že byste to samy nezvládly. Stačí, když si copy podle návodu párkrát natrénujete a následně to budete provádět automaticky a rychle.

V létě není dobrý nápad nechávat si rozpuštěné vlasy, protože se vám rychle zpotí krk. Lépe se budete cítit, když si vlasy sepnete. Učešte si různé varianty copu, které sluší všem.

Francouzský cop

Zaplést si francouzský cop není nic těžkého. Pomoci si můžete tak, že okolo sebe rozmístíte zrcadla, abyste si viděly na zadní část hlavy. Cop můžete začít plést se suchými vlasy, ale lépe se vám to bude provádět s mokrými. Nejprve vlasy důkladně rozčešte, aby nikde nebyly zamotané. Do copu můžete zaplést i svoji ofinu, ale nemusíte. Výběr je pouze na vás.

Rozdělte si vrchní vlasy na tři stejně široké prameny. Nyní je přehazujte přes sebe. Začněte pravým pramenem a přehoďte ho přes prostřední. Poté si vezměte levý pramen a opět ho přehoďte přes prostřední. Postupně přibírejte i krajní vlasy. Tímto způsobem střídejte strany, až budete mít cop hotový a zbyde vám pouze malé množství vlasů. Nyní je můžete stáhnout gumičkou a nechat čnít malý ocásek vlasů nebo ho schovat pinetkami pod cop.

Holandský cop

Dalo by se říct, že holandský cop je obrácený francouzský cop. Zaplétá se podobně, ale s malým rozdílem. Nachystejte si tři prameny. Nebudete však prameny vlasů přehazovat přes sebe, ale pod sebou. Vezměte si pravý pramen vlasů a provlečte ho pod prostředním. Stejně to udělejte i s levým pramenem. Postupně k nim přidávejte boční prameny vlasů a dopleťte cop až do konce.

Holandský cop okolo hlavy

Když už umíte holandský cop, můžete ho zaplétat podél hlavy. Nejprve si své vlasy rozdělte uprostřed hlavy na dvě poloviny. Nyní budete pracovat pouze s pravou stranou. Rozdělte ji na tři prameny, které začněte zaplétat. Pravý pramen podpleťte pod středovým pramenem. To stejné proveďte s levým. Přidávejte k nim další vlasy, abyste využily jejich plný potenciál.

Tímto způsobem spleťte všechny vlasy na jedné straně. Druhou stranu zaplétejte stejně. Budete mít dva copy, které otočte okolo hlavy. Měly by se setkat nahoře. Upevněte je k hlavě pinetkami. Přečtěte si, jak si vybrat správný kartáč pro vaše vlasy.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008