Od Bardotky po ledovou královnu. To jsou blond odstíny letošního roku

 Krása 
29. dubna 2021 17:05 / Mirka Malá
  0
📷
5 fotografií v galerii
Letošní rok přeje blondýnkám Depositphotos
Blond vlasy jsou vždy v módě. Letos se navíc náhle vrátila do hry i platinová blond, a protože rok 2021 má zjevně blondýnky raději než v předchozích letech, novými trendy odstíny se to nyní jen hemží.

Od aktualizovaných klasik, jako je tzv. Bardotka, až po nenáročné a nadčasové trendy, mezi něž patří třeba kokosová blond nebo žlutá blond, to vše je letos trendy. Takže která blond bude pro vás ta pravá?

Bardotka

"Všichni nyní chtějí tuto dokonalou barvu, která je opravdu luxusní," říká vlasový stylista a poradce Adam Reed. "Tzv. Bardot blond je velmi nostalgická barva, která je jemná s karamelovými tóny, které jsou krásně tónované a vypadají přirozeně." Pokud potřebujete příklad, tak si najděte staré fotky Brigitte Bardot nebo zpěvačky Debbie Harry.

Hollywoodská blond

"Toto je hypermoderní, krásně tónovaná a syrová blondýnka," vysvětluje Reed a jako příklad uvádí nový vzhled zpěvaček Billie Eilish či Seleny Gomez. A tak tento odstín nyní chtějí všechny ženy a dívky.

Reed ale dodává, že před jakoukoliv větší změnou odstínu se raději vždy poraďte u kadeřníka. Zesvětlit totiž především tmavé vlasy není úplně jednoduché a neodborné barvení by mohlo vlasy vážně poškodit.

Kokosová blond

Tento odstín už pořídíte hotový přímo jako barvu na vlasy. Pokud tedy nyní nosíte už nějaký blond odstín, můžete se komerční kokosovou blond v podstatě snadno obarvit i doma. Kokosová blond se líbí zejména z toho důvodu, že velmi zajímavě stínuje vlasy, od tmavších kořínků, přes světlý střed vlasů až po konečky v mrazivém odstínu.

Ledová blond

Ledová blond se do jisté míry kryje s platinovou blond, která se zčista jasna znovu objevila jako velký trend, který se líbí i v Hollywoodu. Stejně jako u platinové blond platí, že ledový odstín není pro každého. Než se pro něj tedy rozhodnete, poraďte se, aby vám opravdu slušel. Musí se hodit k vašemu líčení i k vašemu šatníku.

Žlutá blond

Žlutá barva vlasů je snadný způsob, jak si upravit vaši stávající blond barvu. Tato teplejší barva, někdy označovaná jako champagne blond, je pro vaše vlasy mnohem lepší než většina ostatních, které vyžadují bělení. Dále čtěte: Platinová blond hlásí návrat. Jak ji docílit a komu nejvíc sluší.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve