Chcete si koupit nový parfém? S výběrem ideální vůně vám může pomoci i horoskop

 Ostatní 
22. března 2019 12:28 / Marie Popelková
  4
📷
4 fotografie v galerii
Vybrat si správný parfém nemusí být snadné Depositphotos
Parfém by měl dokonale ladit s vaší osobností. Nabídka krásných vůní je velká a objevit tu pravou bývá někdy velmi složité. Pro každou společenskou událost se hodí jiná vůně, jiné parfémy je dobré volit v zimě a jiné zase v létě.

Nejdůležitější je, aby vám daná vůně jednoduše voněla. Při výběru parfému vás ovlivní i momentální nálada, ale především vrozený temperament. A jelikož vaši povahu do jisté míry ovlivňuje i znamení, ve kterém jste se narodili, může vám s výběrem ideální vůně pomoci i horoskop. Pro každé znamení se totiž hodí jiný typ vůně.

Vůně pro Kozorohy

Lidé narození ve znamení Kozoroha jsou obvykle rozvážní a vyrovnaní. Ženy bývají klidné, praktické a ambiciózní. Potrpí si na pěkný design a milují luxus. Na první pohled mohou působit nepřístupně, pod tvrdou slupkou se ovšem ukrývají velmi křehké a citlivé duše. Ženy ve znamení Kozoroha milují vytříbené a elegantní parfémy.

Co vám voní: egyptský jasmín, pižmo, bulharská růže, galbanum.
Jaké parfémy jsou pro vás ideální: citrusové, ovocné a orientální vůně.

Vůně pro Vodnáře

Ženy zrozené ve znamení Vodnáře jsou velmi kreativní, samostatné a nerady se nechají čímkoliv svazovat. Vždy se snaží najít si svou vlastní cestu bez cizí pomoci. Vodnáři jsou velmi svérázní lidé, kteří se rádi něčím odlišují, a to také v módě a při výběru parfémů. Nechtějí mít to, co ostatní, chtějí vybočovat, odlišovat se.

Co vám voní: květinovo-dřevité vůně, ovocné tóny.
Jaké parfémy jsou pro vás ideální: Vodnářky milují lehké tóny a mladistvé vůně, které budou ve všech ohledech originální.

Vůně pro Ryby

Ryby jsou romantické, stále zasněné, citlivé a mají bohatou fantazii. Vaše znamení je spojeno s uměleckými sklony a vlohy. Ženám ve znamení Ryb nejvíce voní svěží a čisté parfémy s romantickým nádechem. Nemají rády těžké a příliš výrazné vůně.

Co vám voní: cedr, mandarinky, leknín a hedvábí. 
Jaké parfémy jsou pro vás ideální: jemné a svěží květinovo-ovocné vůně.

Vůně pro Berany

Pro toto znamení je typický velký temperament, odvaha a nekompromisnost. Berani si jdou tvrdě za svým, jsou velmi společenští, rádi se baví, jsou neuvěřitelně spontánní a cílevědomí. Ženy v tomto znamení vyhledávají takové vůně, které nikdo nepřehlédne. Čím odvážnější, tím lepší.

Co vám voní: hnědý cukr, růžový pepř, kašmírové dřevo, svěžest drcené máty.
Jaké parfémy jsou pro vás ideální: milujete vůně plné energie a vášně, které na sebe strhnou pozornost okolí.

Vůně pro Býky

Pokud jste se narodila v tomto znamení, máte velmi klidnou až mírumilovnou povahu. Jen tak vás něco nerozhází. Svůj optimismus dokážete přenášet na své okolí. Býci se rádi obklopují pěknými a kvalitními věcmi, užívají si života plnými doušky. Nespokojí se jen tak s málem. Vybírají si kvalitní kosmetické přípravky a smyslné parfémy, které podtrhnou jejich osobnost.

Co vám voní: broskev, pomeranč, krémová vanilka, ambra a pižmo.
Jaké parfémy jsou pro vás ideální: milujete směs dokonalé jednoduchosti, pronikavé vůně s exotickým nádechem.

Vůně pro Blížence

Vaše znamení je velmi přátelské, potřebujete mít stále někoho nablízku. Ženy narozené v tomto znamení jsou nápadité, nespoutané a velmi společenské. Snadno se pro něco nadchnou. Pro toto dvojité znamení je typická „rozdvojená“ osobnost, což se projevuje touhou po tom, co nemají. Velmi rády střídají nejen outfity, ale také parfémy.

Co vám voní: harmonické květinovo-dřevité svěží vůně.
Jaké parfémy jsou pro vás ideální: různorodé požadavky Blíženců nelze ukrýt do jedné vůně. Blíženci milují svěží a energetické esence.

Vůně pro Raky

Lidé ve znamení Raka mají bohatou fantazii, velmi milují svou rodinu a domov. K Rakům se nejvíce hodí romantické a jednoduché vůně.

Co vám voní: luční květy, růže, santal nebo mandarinky.
Jaký parfém je pro vás ideální: svěží a příjemné, nijak extrémně nápadité vůně.

Vůně pro Lvy

Vaše znamení v sobě ukrývá vůdčí schopnosti. Nechybí vám sebevědomí a toužíte po tom být středem pozornosti. Rádi se obklopujete hezkými a luxusními věcmi, neděláte kompromisy. Ženy Lvice dbají na perfektní vzhled a rády používají skutečně kvalitní značkové parfémy, které podtrhnou jejich eleganci.

Co vám voní: pomerančovník a ambra.
Jaký parfém je pro vás ideální: vaši ženskost a šarm podtrhne orientální vůně s vonnými esencemi.

Vůně pro Panny

Panny jsou mimořádně pracovité a inteligentní. Spoléhají zejména samy na sebe, vše potřebují mít dokonale naplánované. Chtějí vypadat za každé situace dobře a upraveně. Dávají přednost sofistikovanosti, a to nejen v módě, ale také při výběru parfému. Vše musí být dokonalé.

Co vám voní: jablko, pomeranč, šafrán, eben a vanilka.
Jaký parfém je pro vás ideální: svěží, jemné a dokonale harmonické vůně.

Vůně pro Váhy

Váhy milují pocit harmonie, jsou velice přátelské a společenské. Nechybí jim estetické cítění, velmi hezky se oblékají a dávají přednost jednoduchosti. Upřednostňují parfémy, které jsou sladké a zároveň silné, romantické i rafinované, stále totiž váhají, k jakému stylu se přiklonit. Chtějí dát na obdiv svou ženskost.

Co vám voní: citron, bergamot, leknín, ambra či pižmo.
Jaký parfém je pro vás ideální: kvěninovo-ovocné parfémy.

Vůně pro Štíry

Štíři milují záhady a tajemství, což se odvíjí od jejich povahových vlastností. Ženy Štíři jsou velmi tajemné a rafinované. Nechybí jim sebevědomí, jsou vášnivé a vždy jdou za svým cílem. Vyhledávají podmanivé a svůdné vůně, které nenechají chladným žádného muže.

Co vám voní: santalové dřevo, ostružiny, pačuli, vanilka či orchidej.
Jaký parfém je pro vás ideální: milujete nasládlé, přitažlivé vůně.

Vůně pro Střelce

Střelkyně jsou velmi přátelské, nezávislé, milují svobodu a rády cestují. Život je pro ně jedno velké dobrodružství. Střelci jsou optimističtí, vsází na výraznější vůně, které zaujmou okolí. Nebojí se experimentovat.

Co vám voní: růže, maliny, jasmín, pivoňka, jalovec, pižmo.
Jaký parfém je pro vás ideální: k vašemu temperamentu se hodí lehké květinové vůně, které v sobě ukrývají nespoutanost a exotiku. O tom, jak vybrat květiny podle horoskopu, jsme psali zde.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod