Chcete i po letech manželství zažít v posteli sexuální vichřici? Vyzkoušejte dirty talking

 Vztahy 
11. ledna 2019 18:47 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Žhavá slova při sexu dokáží divy Depositphotos
Tak, jak se po letech patnerského soužití může do vztahu vkrást nuda, může se letité manželství negativně projevit i při milování. Není ale třeba hned věšet hlavu, postelové hrátky si můžete docela jednoduše zajímavě zpestřit. A dobré na tom je, že vás to nebude stát ani korunu.

Sexuální život lze zpestřit mnoha způsoby a každému pochopitelně vyhovuje něco jiného. Někdo vsadí na erotické prádlo, jiný třeba na erotické pomůcky. Pokud ale nechcete do vylepšení sexuálního života vložit ani jednu korunu, musíte zvolit jinou taktitku. Nabízí se například takzvaný dirty talking.

Ano, je to tak. Sprostá slova při sexu mohou vaše postelové hrátky neskutečně okořenit, shodují se odborníci. A vůbec nevadí, že za normálních okolností vulgárně nemluvíte. V posteli je to povoleno a navíc to má na muže obvykle hodně pozitivní vliv. Vhodně zvolená sprosťárna může vašeho unaveného a znuděného partnera proměnit v pořádně nažhaveného býka.

Sprosťárny, které neuráží

I dirty talking ale má svá pravidla. Snažte se vždy zaměřit na sexy slova, ne urážlivé výrazy. A vyhněte se i slovům, která běžně používáte u lékaře, například penis, pohlaví či vagína. S takovými výrazy se erotického dusna dočkáte jen horko těžko. Rozhodně taky zapomeňte na různé zdrobněliny typu pindík, ani tyto výrazy vám zřejmě divoký sex nepřinesou.

Žhavá slova

Většina mužů se shoduje, že je nejvíc vzrušuje způsob, jakým žena při sexu mluví. Milují žhavá slova. Dirty talking ale nemusí uplatňovat jen žena vůči muži, i ženy si od svých partnerů rády vyslechnou slůvka, která jim dodají sebevědomí. Není na škodu, když svému partnerovi párkrát zopakujete, jak krásně voní nebo chutná. Ženy milují komplimenty. Cítí se pak výjimečně a žensky, a to se odrazí i na kvalitě sexu.

Rozumný kompromis

To, že smíte mluvit sprostě, neznamená, že musíte mluvit po celou dobu sexu. Nikdo nechce pohádku, ale touží většinou jen po pár slovech, které jsou sexy a které vás rozpálí. Ticho při sexu ale také moc erotické není. Optimální je najít rozumný kompromis mezi tichem a mluvením. Ukažte svou silnou a sebevědomou stránku, kdy víte, co opravdu chcete. Pokud děláte něco, co nemáte v oblibě, naznačte něco jiného nebo vyžadujte jinou sexuální polohu. Uvidíte, že i po letech pak bude mít váš sex zcela jiný náboj. O tom, jak naložit se situací, kdy jeden z páru chce víc sexu než druhý, jsme psali zde.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod