Jitka (47): Když mi manžel přiznal, na co myslí během milování, zůstala jsem v šoku

 Vztahy 
26. července 2022 08:19 / Michael Veselý
  3
📷
1 fotografie v galerii
Některé sexuální představy mohou opravdu nepříjemně zaskočit. Depositphotos
Existuje nespočet sexuálních tužeb a každý má vlastní preference. Někdy se ale stane, že narazíte na člověka, jehož choutky vám jednoduše nesednou. Pokud je ten člověk ovšem váš manžel, může to výrazně nabourat vztah. Jitka doslova oněměla, když zjistila, co se jejímu muži honí hlavou.

„S Robertem žijeme v centru jednoho menšího města. Máme tu hezký byt, téměř pět místností, a přestože na dovolené nejezdíme, chudobou taky netrpíme. Vždycky nám takhle bylo fajn. Bydlí s námi i jeho matka a naše patnáctiletá dcera. Syn se již před lety odstěhoval. Náš vztah byl do nedávna naprosto v pořádku. Můj manžel možná udělal sem tam nějaký přešlap, ale já jsem ochotna to přehlédnout, protože ho miluji. Došli jsme ale do situace, kdy už překročil hranici,“ zpovídá se Jitka z otřesné situace, ve které se nachází.

„My se s Robertem vlastně známe od mládí, a tak o něm vím hodně dobrého i špatného. Nepřijde mi to ale jako chyba. Naopak jsem ho vždycky brala, jaký je a myslím si, že pro trvalý vztah je třeba mít pevně položené základy, toho druhého správně poznat, tehdy jsem za to vlastně byla ráda. Abych řekla pravdu, vždycky byl trochu zvrácený. Omlouvám se, ale jak jinak tohle popsat? Nebavil ho obyčejný sex, vždycky vyhledával něco víc,“ popisuje jeho dlouholetá žena.

Jitka se nebála s manželem experimentovat a během svého života s ním vyzkoušela i mnoho věcí, které jí nebyly zcela příjemné. Sama o sobě říká, že se považuje za velice tolerantní, a tak chtěla jakožto jeho sexuální partnerka mnohdy vyjít vstříc. „Abych byla zcela upřímná, chtěl po mně někdy zvláštní věci jako hrátky s voskem, ale nikdy jsem nic nepovažovala za úplně zvrácené. Když jsem byla podruhé těhotná, dokonce jsem ho jednou přistihla, jak projíždí nějaké stránky, kde spolu souložila zvířata, to mě lehce znechutilo, ale nic jsem mu neřekla. Vždycky jsem se řídila heslem, že problém, o kterém se nemluví, neexistuje,“ vysvětluje Jitka. Po čase ale manželovy choutky narostly do takových rozměrů, že už se jednoduše přehlížet nedaly.

„Když před dvěma týdny odjela dcera na prázdninový pobyt k moři se svými prarodiči z mé strany, manžel se zjevně rozhodl, že si zpestříme víkend. Po večeři zapnul v ložnici hudbu, která sice nebyla moc romantická, ale on to tak měl prostě rád – se vší parádou. No a zavolal mě, abych za ním přišla. Nechtěl počkat, ani až domyju nádobí, takže když jsem dlouho nereagovala, přišel si pro mě a doslova mě z kuchyně odvlekl. Všimla jsem si, že ložnici trochu poklidil nebo to tak minimálně mělo vypadat, ale ve skutečnosti spíš poschovával věci, o kterých netušil, kam je uložit, fotografie dětí přendal z nočních stolků nahoru na rám postele a na desky stoků nandal svíčky. Přišlo mi to docela pěkné, a tak jsem si dala říct. Že mě ihned něčím zaskočí, jsem měla vědět,“ vypráví Jitka.

Manžel totiž v polovině hrátek vytáhl z pod postele dlouhou blond paruku a přiměl ženu, aby si ji nasadila. Jak nám paní Jitka prozradila, byl to jeden z těch méně podivných požadavků, a tak udělala, co si přál. „Byla jsem hrozně hloupá, vůbec nic mi nedocházelo. Přestože se na mě za celou dobu málem nepodíval, pořád buď zavíral oči nebo zakláněl hlavu, ještě jsem se ho druhý den zeptala, jestli by se mu víc líbilo, kdybych se nechala odbarvit na blond. On přitom po něčem takovém vůbec netoužil.“

Když muž nachystal ložnici i druhý den, měla Jitka pocit, že má prostě jen plodné dny, a potřebuje se vybít. Také jí bylo jasné, že příležitost užít si doma bez dcery jen tak nedostanou. Tentokrát to ale neskončilo jen u paruky. „Robert se mě z ničeho nic po předehře zeptal, jestli bych si dneska vzala na sebe i nějaké pěkné prádlo. Nic netušíc jsem souhlasila, a on vytáhl růžové kraťasy a tílko, obojí lemované krajkou a v lehce menší velikosti, do které bych vlezla jen dost natěsno. Krve se ve mně málem nedořezal, protože jako každá matka jsem poznala pyžamo naší dcery. Nejprve jsem se v šoku zeptala, co to má být, a hned nato ho už dost ostře vyslýchala, proč má Kátino pyžamo. Na nějaké mrmlání, že je to přece jedno, když se vypere, jsem nedala. Jsem ženská a umím si spojovat věci dohromady. Paruka i fotky opřené o rám postele náhle získávaly úplně jiný rozměr, a mě se chtělo zvracet. S pláčem jsem utekla z ložnice a s manželem pak celé dny nepromluvila. Kdybych mohla, přísahám, že bych hned odešla, ale najednou jsem Roberta viděla jako úplně jiného člověka a nechtěla ho s naší Káťou nechat jedinou vteřinu samotného,“ přiznává se slzami v očích Jitka. Po této traumatizující události podala bez jediného slova žádost o rozvod a chystá se soudit i o svěření dítěte do péče. Bojí se ale, že nezvítězí, protože proti ní bude svědčit i tchýně, která v bytě žije, a ona v rukou má pouhé tvrzení, že manžel vidí dceru jako sexuální objekt. Ze šoku, který prožila, se bude Jitka vzpamatovávat ještě velmi dlouho. (V rámci zachování soukromí čtenářky byla pozměněna jména a fotografie je pouze ilustrativní.)

A jak byste se zachovali vy? Utekli byste s dítětem pryč? Měli byste strach, že manžel dceru napadne? Setkali jste se sami s nějakou zvrácenou sexuální fantazií? Podělte se s námi o svůj příběh.

Autorský článek - rozhovor.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve