Co všechno o vás prozradí čas narození

 Ostatní 
24. listopadu 2017 08:23 / Marie Popelková
  8
📷
3 fotografie v galerii
Není jedno, jestli jste se narodili ráno, odpoledne, nebo večer Shutterstock
Máte rádi astrologii? Možná vás překvapí, jak velký vliv má na váš život hodina, kdy jste se narodili. Právě ta vám dala do vínku charakteristické vlastnosti, které ovlivňují vaši osobnost.

To, že existuje 12 znamení zvěrokruhu, která částečně předurčují vaši povahu, se všeobecně ví. A ještě více o vás prozradí hodina narození. Astrologie dělí celý den na dvanáct úseků, každý po přibližně dvou hodinách.

00:00 - 02:00

Lidem narozeným v této době vládne Merkur. Obvykle jde o výborné žáky a studenty. Zrozenci v tomto časovém úseku mívají skvělé organizátorské a analytické schopnosti. Velmi často nevypadají na svůj věk. Jejich práce bývá spojena s cestováním a stykem s lidmi. Pokud jde o milostné vztahy, jsou buď mimořádně otevření, nebo naopak velmi uzavření.

02:00 - 04:00

Vládcem je Venuše. Tito lidé jsou velmi pracovití a umějí dobře zacházet s penězi. Zakládají si na pohodlí při bydlení. Nejraději si všechno udělají sami. Milují umění a hudbu. V lásce si velmi cení věrnosti a oddanosti.

04:00 - 06:00

Těmto lidem vládne Mars. V kolektivu ostatních vynikají a často mají úspěšnou kariéru. Jde o výrazné osobnosti, se kterými není nikdy nuda. V partnerství vedle sebe potřebují silného člověka s pevnou vůlí.

06:00 - 08:00

Tyto lidi chrání Neptun. Mezi zrozenci v tomto časovém úseku jsou hojně zastoupeni lidé věřící a duchovně naladění. Jde o osobnosti, které mají silné pochopení pro ostatní. Hůře si ale volí vhodné zaměstnání a v lásce se občas dopouštějí nečekaných a nepochopitelných činů.

08:00 - 10:00

Nad těmito lidmi drží ochrannou ruku Uran. Obvykle jde o příjemné a přátelské lidi. I proto nemají nouzi o přátele. Nesnáší falešné řeči a naopak jsou vždycky pro pravdu, ať už je jakákoliv.

10:00 - 12:00

Chráněnci Saturna. Rodí se v něm často lidé vládnoucí ve společnosti velkou autoritou. Kariérně jsou velmi úspěšní. Nejlépe jim v každém zaměstnání sedí vedoucí pozice. V osobním životě bývají osamělí, neboť všechen jejich čas pohltí práce a kariéra. V lásce jsou stálí a pozorní.

12:00 - 14:00

Vládcem je Jupiter. Jsou to většinou špatní žáci, ale skvělí učitelé, ke kterým si hodně lidí chodí pro radu. Jejich koníčkem bývá cestování a i to je zřejmě ovlivňuje ve výběru partnerů - imponují jim totiž neobvyklé a exotické protějšky.

14:00 - 16:00

Kdo se narodil v této době, je pod ochrannými křídly Pluta. Tito lidé často pomáhají svému okolí. Oplývají dobrým instinktem. V milostných vztazích dávají přednost sexy partnerům, sami jsou také velmi sexy. V zaměstnání všichni usilují o přátelství s nimi.

16:00 - 18:00

Vládkyní je Venuše. Lidé pod její ochranou jsou pro ostatní velmi přitažliví. Mají romantickou duši. V životě se ale pohybují ve velkých extrémech - buď mají skutečně pohádkový život, nebo se jim smůla doslova lepí na paty. Co se týče vztahů, ví přesně, po kom touží. Jsou to ideální manželky a manželé.

18:00 - 20:00

Těmto zrozencům vládne Merkur. Nejdůležitější je pro ně práce a zdraví. Jsou nejspokojenější, když si jich v zaměstnání kolegové váží. Smysl pro zdraví je vede k nejrůznějším dietám a zdravému stravování i životnímu stylu. Zřejmě i proto se mezi těmito lidmi objevuje hodně lékařů a zdravotníků.

20:00 - 22:00

Ochranu nad těmito lidmi má Slunce. Pro jejich život je nejdůležitější vášeň, láska a děti. Snad od narození dokážou flirtovat. Snadno se zamilují. Jejich vystupování připomíná chování filmových hvězd. V lásce potřebují režiséra.

22:00 - 24:00

Chráněncem těchto lidí je Měsíc. Zrozenci v tomto časovém úseku bývají velmi citliví a mají sklon se o všechny starat. Nad ostatními lidmi dokáží mít obrovskou moc. Rodina je pro ně svatá a obvykle v ní přebírají dominantní roli.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47