Objevte zázračný pupečník asijský. Bojuje proti mnoha neduhům

 Krása 
07. července 2018 09:45 / Šárka Sokolská
  0
📷
5 fotografií v galerii
Tato malá zelená rostlinka v sobě ukrývá obrovskou sílu Shutterstock
Jsou univerzální, můžete si vzít jednu tubu pro celou rodinu i na dovolenou, protože mají nejenom úžasné hojivé i protivráskové účinky. Takové jsou Cica krémy. Ještě je neznáte?

Prakticky každou ženu kromě stárnoucí pleti trápí i celá řada dalších problémů, jako je problematická pleť, vysychání kůže či vyrážky. A právě s těmito všemi neduhy si dokáže poradit Cica krém. Bojuje nejenom proti vráskám, ale zároveň dokáže léčit.

Domácí pěstování 

Název „cica“ je odvozený od rostliny, kterou tyto typy produktů obsahují. Její název je Centella Asiatica, nebo-li pupečník asijský. Tato na první pohled nenápadná, svěže zelená plazivá rostlinka, kterou můžete pěstovat i doma, je už po tisíce let využívaná v tradiční čínské medicíně především díky svým regeneračním a hojivým schopnostem. Kromě toho je velice chutná. Její listy se dají dusit jako příloha nebo přidávat do salátu.

Na pleť i do jídla

Vznik Cica krému mají na svědomí francouzští lékárníci a sloužit má především na uklidnění podrážděné pokožky tím, že posiluje její ochrannou bariéru. Kůži navrací pružnost, urychluje hojení ran, aftů i opar. Používat Cica krémy by měly i ženy, které trápí problematická pleť, se sklonem k červenání, vysychání a praskání. Vhodná je i pro ekzematickou pokožku. Jako potravina pomáhá proti úzkosti, vyčerpání, nevyrovnanosti.

Bojovník s celulitidou

Pupečník asijský se také přidává do tělových krémů a dokonce výborně funguje i proti celulitidě. Takže dámy, pokud vás trápí nevzhledné ďolíčky, sáhněte po Cica krému. Výrobci jej také rovněž začali přidávat i do vlasových produktů. Šampony nebo kondicionéry s obsahem asijského pupečníku totiž dokáží vlasy skvěle regenerovat, obzvláště během léta, kdy jsou vlasy nejvíce namáhané. O tématu, jak se správně starat o svou hřívu během léta, jsme psali zde.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008