Make-up za deset minut? Jde to. Pomocí této vychytávky

 Krása 
02. srpna 2018 11:59 / Šárka Sokolská
  0
📷
5 fotografií v galerii
Pomocí samolepek bude váš make-up vypadat dokonale Shutterstock
Lak, který se neodlupuje, řasy, které se pod vodou nerozmažou, rtěnka, která se nesetře, ani neslíbá. Že je to jenom sen? Omyl. Vyzkoušejte trend, kterému propadly všechny hvězdy. Nalepovací make-up.

Samolepky dokážou nahradit opravdu všechno. Díky nim můžete mít dokonalé obočí, linky, řasy v různých délkách i rtěnku. Takový make-up vydrží až několik hodin.

Kde sehnat

Jde vlastně o takové obtisky, které se dají jednoduše sehnat na internetu. Vybrat si můžete nejenom z různých barev, ale také vzorů. Navíc to není vůbec drahé a za deset minut z vás může být úplná hvězda.

Minusy a plusy

Jedinou nevýhodou je aplikace. Oproti malování rtěnkou musíte být při nanášení tetovačky skutečně přesná. Protože stačí udělat jeden pohyb špatně a můžete vše vyhodit do koše. Na druhou stranu je takové tetování nesmazatelné, protože se na rty nebo oči přilepí jako lepicí páska. Přesto buďte opatrná, aby se neporušila tenká vrstva. Navíc můžete získat motivy, které ručně namalovat nejdou, rovněž se vám nestane, že budete mít každé oko jiné.

Přiložit a sloupnout

V případě rtů je potřeba tetovačku nejprve dotvarovat podle vašich rtů. Z jedné části pak sejmete průhlednou fólii, kterou nalepíte na ret a přitisknete. Navlhčíte vatový tampónek, jemně ho přitisknete ke rtu a sundáte papírovou vrstvu. Stejně tak pokračujete i s druhým rtem. A obdobně je to i v případě očních stínů. Vybraný motiv přiložíte na víčko, přitisknete, navlhčíte a sloupnete. Stejně tak můžete nalepit a vylepšit své obočí. Tetování vydrží až 8 hodin.

Tipy na závěr

Před samotnou aplikací tetování je vhodné provést u rtů peeling, třeba pomocí zubního kartáčku. Peelign je také výborným bojovníkem, pokud vás trápí suché a rozpraskané rty. Více o tomto tématu se dočtete zde. Stejně tak v případě očí je nejprve důkladně odličte a vysušte. Na závěr přetřete tetovačky bezbarvým leskem, který jim dodá perfektní vzhled a vyhladí případné nerovnosti.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47