Nabídněte své pokožce očistu, depigmentaci a důkladnou regeneraci. Záchranná mise po létě začíná!

 Krása 
18. srpna 2019 17:13 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Mladá pleť kyselinu hyaluronovou přirozeně obsahuje, zajišťuje v ní vlhkost Shutterstock
Slunce, slaná voda a party pod hvězdným nebem vykonaly své a vy v zrcadle sčítáte všechny šrámy, které letní radovánky vepsali do vaší tváře. Hoďte své pleti záchranný kruh v podobě intenzivní péče.

Ruku na srdce, letní dovolenkový čas tak trochu narušil i váš jinak dokonale zažitý režim očisty a péče o pleť. Když se k tomu přidá působení slunce, slané či chlorované vody a klimatizace je jasné, že vaše pleť přišla o svůj lesk a povadla. Zejména na čele a kolem očí přibyly další vrásky či malé pigmentové skvrny. Poradíme vám, jak rychle, bezbolestně napravit vaše letní prohřešky.

Depigmentace, očista a regenerace

Nabídněte své pokožce důkladnou očistu, regeneraci a depigmentaci za pomoci jedinečného přístrojového ošetření Yes Care. „Jde o účinnou kosmetickou pečující a preventivní procedura zahrnující 4 stupně péče, které důkladně vyčistí, zaktivují a vyživí pokožku podle typu a jejích potřeb,“ prozrazuje dermatoložka a anti-agingová specialistka MUDr. Tereza Gabryšová z Kliniky Yes Visage. Toto moderní neinvazivní ošetření představuje jedinečnou kombinaci hloubkového čištění pleti ve spojení s oxygenoterapií, radiofrekvenční obnovou kolagenu s elastinem a ultrazvukovým zapravením výživového séra, aminokyselin, kyseliny hyaluronové, peptidů, vitamínů a dalších látek individuálně dle stavu potřeb vaší pleti.

V případě větších pigmentací či potřeby dosáhnout výraznějšího omlazení pleti je třeba povolat účinnější zbraně v podobě laserového ošetření.

Hloubková hydratace a revuvence

Vlivem letní aktivit je vaše pokožka nejvíce okrádána o hydrataci, kterou potřebuje nutně doplnit, aby mohl proces vlastní regenerace pleti fungovat naplno a zabránilo se jejímu předčasnému stárnutí. Dopřejte ji tedy plazmalifting ve spojení s kyselinou hyaloronovu. Velkou výhodou tohoto ošetření je, že k omlazení pleti se nepoužívají žádné cizí látky, ale tělu vlastní plazma. Ta dokáže stimulovat kmenové buňky produkující kolagenní vlákna a nastartovat tak obnovu a regeneraci pokožky. Pokud se plazma obohatí o kyselinu hyaluronovou nabídnete pokožce kromě účinné regenerace kožních buněk i intenzivní hydrataci a výraznější omlazení v jednom kroku.

„Gel kyseliny hyaluronové vytváří příznivější prostředí v mezibuněčném prostoru, dalo by se říct živnou půdu pro buňky, které pak mohou lépe produkovat kolagenní vlákna. Na rozdíl od ošetření samotnou plazmou, kdy bylo třeba čekat na výsledek několik měsíců, je v tomto případě efekt viditelný okamžitě," vysvětluje dermatoložka a anti-agingová specialistka MUDr. Tereza Gabryšová.

Vysoce účinná péče na doma

Podpořit ozdravnou, hydratační a regenerační kůru pleti můžete i doma za pomoci unikátního produktu HYALURON ELIXIRU, který v sobě ukrývá 100% čisté bioaktivní kyseliny hyaluronové ve formě roztoku pro vnitřní užívání.

„S trochou nadsázky se dá říci, že kyselina hyaluronová je něco jako všelék. Hodně lidí kyselinu hyaluronovou zná jako látku, která se používá v estetické medicíně k výplním vrásek nebo k doplnění objemu v obličeji. Jenom málo lidí ale ví, že kyselina hyaluronová není žádný syntetický materiál, ale vyskytuje se v hojném množství téměř v celém těle,“ prozrazuje primář plastické chirurgie Martin Molitor Kliniky Yes Visage a dodává: „Právě kyselina hyaluronová v péči o zdraví a pleť hraje nezaměnitelnou roli - tvoří jednu z hlavních složek mezibuněčné hmoty. Je součástí pojivových, slizničních a nervových tkání. Ve velkém množství se nachází právě i v kůži.“

Mladá pleť kyselinu hyaluronovou přirozeně obsahuje, zajišťuje v ní vlhkost, vytváří plný vzhled, chrání pokožku před UVB paprsky a podílí se na její regeneraci. S věkem ji ovšem ubývá a je třeba ji doplňovat. Ideálně každý den po kapkách v podobě HYALURON ELIXIRU. Dokážete tak efektivně zpomalit stárnutí!

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47