Boty dělají člověka. Jaké kousky budou trendy na podzim?

 Móda 
12. září 2019 09:13 / Eva Vogelová
  1
📷
15 fotografií v galerii
S kotníkovými boty neuděláte chybu ani letos Instagram
Léto pomalu končí a blíží se chladnější podzim. Dobrá zpráva je, že přicházejí nové trendy v módě. Zaměříme se na obuv, protože je velmi důležitou součástí celkového outfitu. Zjistěte, jaké boty byste si měly letos pořídit, abyste byly in.

S příchodem podzimu je potřeba si pořídit novou obuv, která je trendy. Některé boty zůstávají in již několik sezon, ale jiné se dostaly na vrchol až letos. Inspirujte se podzimní trendy a blýskněte se s novými botami. 

Boty s hadím vzorem

Hadí vzor na botách je vyzývavý a nemusí se každému líbit. Předcházely mu krokodýlí potisky, ale letos proti hadím vzorům nemají šanci. Obuv s hadím potiskem se vyrábí spíše v tmavších barvách. Dominuje černá, bílá, červená, šedá a zelená. Ten, kdo hady nemá moc rád, si na takové boty nejspíš nepotrpí.

Kotníkové boty

Kotníkovými botami nic nezkazíte, z módy patrně ještě dlouho nevyjdou. Hodí se totiž k sukni i ke kalhotám. Můžete si je pořídit právě s hadím vzorem. Pokud se vám nelíbí, můžete zvolit třeba tygří či květinový a chybu rozhodně neuděláte. Většina žen dává přednost černé či hnědé barvě, ale můžete se odvážit a pořídit si třeba červené boty.

Mary Jane

Typ bot s názvem Mary Jane připomíná obuv pro malé holčičky. Jde o boty s uzavřenou špičkou a páskem. Dostaly se do módy v první polovině minulého století, jejich trend obnovila devadesátá léta a nyní zažívají velký návrat. Pořídit si je můžete v různých barvách. U bot typu Mary Jane platí, že černá barva je nudná, ale lze ji jednoduše zkombinovat s různými outfity. Pokud si pořídíte třeba fialové boty, musíte počítat s tím, že se vám nebudou hodit ke všemu.

Boty s traktorovou podrážkou

Podzim bývá často deštivý. To je nejspíš důvod, proč se vrací do módy boty s traktorovými podrážkami. Jde o poměrně masivní boty, které mají výraznou podrážku, zipy nebo šněrování. Možná se budete divit, ale dají se zkombinovat i s některými šaty a sukněmi. Rozhodně se hodí do nepříznivého počasí.

Tenisky

Tenisky rozhodně nesmíte vynechat, protože k podzimu neodmyslitelně patří. Jde patrně o jedny z nejpohodlnějších bot, které lze nosit i k sukni. Můžete si vybrat z různých designů, barev a značek. Třeba bílé tenisky vypadají na nohách opravdu hezky, ale rychle se zašpiní. Déle čtěte: Kabelky skvěle doplní váš outfit. Jaké by vám neměly ve skříni chybět?

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve