Hit letošních Vánoc? Skutečný elixír mládí

 Krása 
10. prosince 2019 16:53 / Ema Maxová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Objevte tajemství krásy slavných žen Klinika Yes Visage
Slavné ženy předvánoční shon netrápí a ani vás nemusí. Na jediném místě můžete pořídít dárky pro celou rodinu a ještě vám zbyde čas nechat se hýčkat.

Průzkumy ukazují, že Češkám chybí sebevědomí. Pouze 16 % je spokojeno se svým poprsím, 11 % s pozadím a 3 % s břichem a boky. Cesta ke spokojenějšímu já může začít na klinice estetické medicíny, a proto není žádným tajemstvím, že spousta žen najde pod stromečkem poukaz na estetický zákrok, který jim pomůže k hezčímu dekoltu nebo pevnější postavě.

Podobné starosti se nevyhýbají ani známým tvářím, které v tomto případě spoléhají na profesionální přístup Kliniky YES VISAGE. Simona Krainová nedá dopustit na plazmalifting a Lucie Bílá pravidelně podstupuje komplexní preventivní vyšetření. Aby to nejlepší dopřáli také své rodině, nadělí jim vánoční poukazy. Udělejte to letos taky tak a k zakoupeným poukazům navíc získáte velké bonusy zdarma až za 15 000 Kč. Bonusovou částku můžete někomu darovat nebo si ji schovat pro sebe. Více se dozvíte na webu kliniky.

Hit letošních Vánoc

Hitem letošních Vánoc se stal i skutečný elixír mládí v podobě 100% čisté kyselině hyaluronové. Díky pravidelnému používání přípravku HYALURON ELIXIR či HYALURON ELIXIR SERUM se budete nejen cítit, ale i vypadat viditelně mladší, pleť bude hydratovaná, pružná a zářivá, vrásky zjemněné, vlasy a nehty posílené. Tento zázrak objevily už i Lucie Bílá, Tereza Kerndlová, Nikol Moravcová či Petra Křivková-Svoboda.

Tip pro vás na dárek s bonusem

Svůdné křivky, štíhlejší figura, pleť bez vrásek nebo nová prsa? Darujte pod stromeček krásu a zdraví ve formě poukazů na Klinice YES VISAGE. Z více jak 300 služeb, od těch kosmetických až po výkony vyžadující lékaře, si vybere každý. Rozmazlete blízké stejnými špičkovými službami, které využívá například Simona Krainová, Lucie Bílá, Alice Bendová či Iva Kubelková. Jako bonus při nákupu dostanete další poukaz zdarma až za 15 000 Kč. Více najdete na webu kliniky Yes Visage.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47