Vše, co potřebujete vědět o zázračné bázi pod oční stíny

 Krása 
01. října 2020 10:41 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Báze pod oční stíny je praktická Depositphotos
Ráno strávíte dlouhé minuty před zrcadlem, abyste si dokonale nalíčily oči. Ale když se do zrcadla podíváte v poledne, zjistíte, že vaše oční stíny jsou téměř pryč. A proto je tu báze pod oční stíny.

Báze pod oční stíny jednou provždy skoncuje s frustracemi, které v nás rozmazávající se oční stíny vyvolávají.

Co je báze pod oční stíny

Jedná se hitový kosmetický produkt, který je navržen tak, aby zajistil trvanlivost očních stínů. Obzvláště užitečné jsou typicky na jaře a v létě, kdy se více potíme a naše oční stíny se pak ztrácejí ještě větší rychlostí.

Báze pod oční stíny je fakticky takovou krémovou základnou, která se snadno nanáší a udrží stíny na víčkách mnohem déle. A v neposlední řadě stíny na očích vypadají s tímto základem mnohem lépe. Báze dokonce zabrání i častému jevu, kdy se oční stíny tak nějak přesunou do záhybu víčka a na některých místech zmizí úplně.

Jak bázi pod oční stíny aplikovat

Báze se nanáší opravdu velmi snadno. Důležité ovšem je, aby vaše víčka byla samozřejmě po ranní hygieně adekvátně očištěná.

Rozhodně nepotřebujete na víčka nanášet žádnou silnou vrstvu báze, v konečném výsledku by to bylo kontraproduktivní. Místo toho naneste prstem na celé víčko tenkou vrstvu, která sahá od linie řas až po obočí. Teplo vašeho prstu pomůže zatlačit bázi do pokožky.

Samozřejmě ne každá žena dává přednost nanášení kosmetických produktů prsty. Použít proto můžete také štětečky, které běžně užíváte při nanášení samotných očních stínů. Následně aplikujte klasicky svoje oční stíny.

Bází pod oční stíny je na trhu dostatek, takže si samy můžete vybrat, který produkt vám bude vyhovovat nejvíce. Některé jsou dostupné v tubách podobných těm, v nichž se prodávají například oční krémy. Jiní výrobci zase prodávají báze s aplikátory, takže jejich nanášení budete mít o to jednodušší. K dispozici jsou rovněž báze v balení připomínající běžné pleťové krémy. Dále čtěte: Tělové zpevňující krémy za námahu nestojí. Prozradíme, jaké látky opravdu pomáhají zpevnit pokožku.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47