Oživte na léto svůj účes. Metoda dip-dye je žhavým trendem

 Krása 
22. května 2021 12:15 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Barevné konce vlasů dodají účesu šmrnc Depositphotos
Ženy rády experimentují se svými vlasy, ať už jde o jejich barvu nebo střih. Pokud máte chuť nějak svůj stávající účes oživit, ale nechce se vám zásadně měnit barvu, zkuste metodu dip-dye. Jde v podstatě o barvení konečků vlasů.

Barevné konce vlasů jsou hravé a trendy. Pokud vám metoda dip-dye dosud nic neříkala, je to možná škoda. Tuto novou techniku si oblíbilo už mnoho žen. Aby ne, výsledek vypadá velmi neotřele a dobrou zprávou je, že co se týká barevných tónů, je dovoleno vše. Pokud vám nechybí odvaha, klidně můžete zvolit i zelenou, modrou, růžovou nebo fialovou barvu.

Na střihu nezáleží

Barevné konečky vlasů sluší každé ženě. Můžete volit nenápadnou barvu, nebo naopak výraznou a kontrastní. Vše záleží na vašem osobním vkusu. Jediné, co budete potřebovat, je dostatečná délka vlasů. Výhodou metody dip-dye je, že když se vám výsledek nebude líbit a nesžijete se s ním, jednoduše konečky odstřihnete. Vlasy vám brzy dorostou.

Žádná barva není tabu

Pokud se vám zdá, že vypadáte posmutněle, nechejte si konečky obarvit třeba do růžova. Hravě působí také tyrkysová barva nebo jakákoliv pastelová. Jestli jste ale umírněnější typ, nevadí. I vy můžete metodu dip-dye bez obav vyzkoušet. Zvolíte jen nenápadnější odstín. I tak budete vypadat zajímavě. Vlasy vám sice oživí i klasický melír, dip-dye je ale rozhodně výjimečnější.

Nenápadně vyšisované i tvrdé přechody

Pro přirozenější vzhled si můžete nechat konečky vlasů jen nepápadně zesvětlit. Bude to pak vypadat, že jste se zrovna vrátila z dovolené u moře a že vám konečky vlasů vyšisovalo slunce. Ale problém není ani v případě, že budete chtít konce ztmavit. A dokonce si můžete dovolit i vysloveně tvrdé přechody, které dosud nebyly zrovna moc stylové. I když obarvené konce nejlépe vyniknou na rozpuštěných vlasech, zajímavě vypadají také v zapletených copech. O dalších trendech v barvení vlasů, jako je ombré, balayage či sunkissed, jsme psali zde.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47