Přirozeně dlouhé řasy a dokonale upravené obočí vám zajistí kosmetické procedury Lash filler a Brow filler

 Krása 
10. června 2021 13:40 / Zuzana Procházková
  0
📷
5 fotografií v galerii
Zapomeňte na umělé řasy a tetované obočí Depositphotos
V dnešní domě máte nespočet možností, jak zvýraznit své oči, obočí nebo například rty. Některé jsou více invazivní, jiné méně. Pokud jste však zastáncem přirozeného vzhledu, vsaďte na trendy metody jako Lash filler a Brow filler.

Ať už zavítáte do běžného kosmetického salónu nebo na kliniku estetické medicíny, není vždy snadné vyznat se ve všech kosmetických procedurách. Navíc vše je většinou v cizím jazyce, což také ničemu nepřispívá.

Proto jsme pro vás zjistili, jaké jsou aktuálně nejoblíbenější kosmetické procedury zaměřené na řasy, obočí a rty. Všechny tyto metody jsou šetrné a nebolestivé. Díky tomu bude váš výsledný vzhled velmi přirozený.

Řasy: volte metodu Lash filler

Dávno už vyšly z módy umělé řasy, které si ženy lepily na víčka. Výsledný efekt byl totiž velmi nepřirozený. Navíc, umělé řasy zatěžovaly víčka a často způsobovaly alergie či jiné záněty. Skvělou alternativou je metoda Lash filler, která se hodí pro ženy, které mají nevýrazné a krátké řasy.

Metoda Lash filler spočívá v nabarvení, vyživení a natočení vlastních řas. Konkrétně jsou během procedury řasy natočeny na speciální silikonovou podložku, kde je na ně naneseno sérum a nakonec i požadovaná barva. Ta se nechá chvíli působit. Výsledný efekt jsou nádherně natočené a výrazné řasy, které působí přirozeně.

Mnoho žen na tuto metodu nedá dopustit. Obecně se říká, že takto upravené řasy vydrží 4 až 6 týdnů. Záleží to však na mnoha faktorech, jako například na kvalitě použitého séra, barvy a dále na kvalitě vašich řas a rychlosti jejich růstu.

Obočí: Volte metodu Brow filler

Co se týká obočí, zapomeňte na velmi úzké obočí, které vypadá jako tužkou namalované. Aktuálně je totiž hitem poměrně husté a zároveň upravené obočí. Ať už patříte mezi ženy, které mají přirozeně velmi husté obočí, nebo ho máte spíše řídké a nepatrné, tak je kosmetická procedura zvaná Brow filler pro vás jako stvořená.

Metoda Brow filler je známá také pod názvem laminace obočí. Jedná se o jednu z nejpřirozenějších metod úpravy obočí. V případě hustého nepoddajného obočí jsou během procedury chloupky zjemněny, narovnány, zastřiženy a učesány do požadovaného tvaru, ve kterém se poté zafixují. Husté obočí se zpravidla během procedury nebarví, je to však možné.

Oproti tomu pokud máte světlé a řídké obočí, tak vám tato metoda chloupky pořádně vyživí, posílí, dodá výraznější barvu, objem a hustotu. Navíc bude vaše obočí vypadat stále velmi přirozeně. Po laminaci se můžete až 6 týdnů radovat z dokonalého obočí. Dále čtěte: Zaostřeno na manikúru aneb Jaký tvar nehtů vám bude nejvíce slušet.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve