Trendy v barvách vlasů. Co bude v letošním roce in a jaké odstíny vám mohou slušet

 Krása 
11. ledna 2021 10:50 / Mirka Malá
  0
📷
6 fotografií v galerii
Odrosty jdou znovu do módy Depositphotos
Sice to vypadá, že si kvůli pandemii budeme vlasy ještě nějaký ten týden barvit doma samy, ale až se zase otevřou kadeřnické salóny, měly byste vědět, jaké barvy žádat. Rok 2021 má totiž svoje trendy.

Barevných trendů pro tento rok je samozřejmě hned několik, takže si můžete vybrat. Jeden z trendů například napovídá, že pokud si chcete barvit vlasy, i když nemusíte, zvolte o dva odstíny tmavší barvu, než je vaše přirozená barva. Ale jsou tu i zajímavější trendy.

Tmavé kořínky

Tento trend znovu začíná být in, protože díky lockdownům jsme si musely zvyknout na to, že si vlasy nebarvíme tak často, jak bychom chtěly nebo měly. A tak se tmavé kořínky zase dostaly do módy. Pokud nebojujete s šedinami, můžete si odrosty nechat klidně i několik měsíců.

Bronde

Bronde je taková anglická přezdívka pro odstín, který není ani hnědý, ani blond, je zkrátka někde na půl cesty. Jedná se tedy o ideální odstín pro všechny ženy, které nechtějí být brunety ani blondýny. Je to zkrátka zlatá střední cesta.

Blond balayage

Efekt blond balayage je tzv. šisování melírem a dělá efekt sluncem políbených vlasů. Výsledkem jsou čistší a chladnější blond odstíny, které jsou nenáročné na údržbu. Výsledný efekt je přirozený a než se budete muset vydat do kadeřnictví, uplyne minimálně půl roku.

Pařížská brunetka

Pod tímto rozkošným názvem trendové barvy roku 2021 se ukrývá pečlivě namíchaná směs brunetových odstínů, která má především za úkol vylepšit a oživit vaši přirozenou barvu vlasů. Vícebarevné brunetové odstíny poskytují přirozený vzhled, přičemž zároveň vlasům dodávají zrcadlový lesk a decentní pařížský elegantní šmrnc.

Pařížská brunetka je skvělá pro ženy, které chtějí vylepšit své přirozeně hnědé vlasy. Pařížská brunetka může být také přizpůsobena tak, aby vyhovovala většině tónů pleti, protože je vícebarevná a kombinuje teplé a studené odstíny.

Šeříková a námořní modrá

Pokud toužíte po opravdovém experimentu, vyberte si šeříkovou nebo námořní modrou. Šeříková je hodně moderní, přitom není příliš křiklavá ani silná.

Naproti tomu námořní modrá je výrazná barva, která funguje lépe na tmavších vlasech, ať už jsou krátké nebo středně dlouhé. Přesto s touto barvou nebudete příliš křičet do světa a tato modrá vypadá krásně plně. Dále čtěte: Zelená a hnědá kombinace outfitů je hitem nové sezony.

Témata: vlasy, barva, trendy, 2021, krása
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum