Otestujte vašeho partnera ve věrnosti podle horoskopu

 Vztahy 
14. ledna 2020 14:31 / Blanka Štiková
  0
📷
13 fotografií v galerii
Patří váš partner mezi stabilní typy nebo je spíše přelétavý?  Depositphotos
Každé znamení je jiné a má ve vínku jiné povahové vlastnosti a je také například dáno to, zda ve vztahu bývá určité znamení stálé a věrné či nestabilní a nevěrné.

Patří váš partner mezi stabilní typy nebo je spíše přelétavý? O tom vám může dost prozradit právě horoskop.

Co říká horoskop

Vodnáři jsou narozeni v období mezi 21.1. – 20.2. Vztahy mají být podle vodnářů zábavné a vzrušující, dokud tohle vše trvá, vše je báječné, ale když to vyprchá, vodnáři často odcházejí. Vodnáři se nenechávají omezovat ve svobodě. Pakliže plánujete dlouhodobý vztah právě s vodnářem, tak se ujistěte, že to s vámi vodnář myslí vážně, neboť toto znamení bývá často přelétavé a většinou nezůstane jen v jednom vztahu, prostě to pro něj není.

Ryby jsou zrozené v rozmezí mezi 21.2. – 20.3. Ryby neumí žít ve lži a domov je pro ně velmi důležitý. Ryby jakožto empatické znamení jsou partnerovi jen málokdy nevěrné. Takže pokud chodíte s rybou, pak máte štěstí, neboť bývají věrnými partnery a jen tak neodejdou.

Beran je narozen mezi 21.3. – 20.4. Pokud se Beran opravdu zamiluje, jde do toho po hlavě. Berani jsou přímí a nevěru neschvalují, ale mimo to mají také rádi svoji svobodu a často střídají vztahy. Takže záleží jen na tom, zda se beran zamiluje, pokud ano, tak do toho půjde naplno a pokud ne, tak možná nebudete tou poslední.

Býk je znamení zrozené v období mezi 21.4. – 21. 5. Rodina a zázemí jsou pro býka velice důležité a nevěra pro ně prostě není. Možná proto, že býk špatně snáší změny, je jedním z vůbec nejstabilnějších znamení. Umí leccos překousnout či napravit, to volí pořád raději než jít za něčím novým, proto jsou většinou býci ideálními partnery na celý život.

Blíženci jsou narozeni mezi 22.5. – 21.6. Blíženci jsou nestálí a pokud si začnou vztah příliš brzy, mohou pak časem zakotvit zase úplně jinde. Blížence se většinou do věčného závazku příliš nehrnou. Pokud ale mluví o tom, že se již chtějí usadit, pak to myslí opravdu vážně, ale většinou to bývá až v pozdějším věku.

Rak je zrozený v období mezi 22.6. – 22.7. Raci věří na lásku napořád a pakliže říkají až do smrti, tak to také tak myslí a vztah se vždy snaží zachránit. U raků nevěra opravdu nehrozí, je to totiž znamení, které považuje za nejpodstatnější právě rodinu a stabilitu. S raky tedy jistě ve vztahu nešlápnete vedle.

Lev je narozený mezi 23.7. – 22.8. Lvi nejvíce potřebují od svého partnera cítit lásku, oddanost a hlavně také pozornost. Když se lvům ve vztahu nedostává dostatek pozornosti, pak nejsou šťastni a mohou udělat něco, co by jinak neudělali. Zda lvi setrvají ve vztahu tedy záleží hlavně na přístupu jejich partnera.

Panna je znamení zrozené v období mezi 23.8. – 22.9. Panny mají na partnery sice velké nároky, ale zároveň jsou ochotni dát více šancí. Panny jsou zvyklé ve vztahu setrvávat, a to i v případě, že by s druhým nebyli úplně spokojeni. Panny se chovají čestně, takže nemají ve zvyku uchylovat se k nevěře.

Váhy jsou narozené mezi 23.9. – 23.10. Pokud randíte s Váhou, pak záleží na tom, zda jste jejich velkou láskou. Když se opravdu zamilují, je to pro ně navždy, touží totiž po velké lásce. Bohužel ale váhy nejsou právě stabilním znamením a je pro ně typické spíše vícero vztahů, dokonce ani nevěra jim není cizí. Láska jim vydrží jen v případě, že skutečně milují.

Štír je zrozen v období mezi 24.10. – 22.11. Štíři nejsou právě nejvěrnějšími partnery, protože jsou hodně vášniví a často podlehnou síle okamžiku a k tomu jsou ještě sobci. Vztah s nimi tedy budete mít nejspíše jen po omezenou dobu, štíři se totiž usazují nejčastěji až v pozdějším věku. Jako partneři tedy asi nejsou právě nejvhodnější, pakliže se již neplánují usadit.

Střelec je narozen mezi 23.11. – 21.12. Na střelce je spoleh a ve vztahu jsou vždy upřímní, proto se jich nevěra netýká a pokud už nadále ve vztahu nechtějí setrvat, tak to raději ukončí. Pro střelce je totiž hodně důležitá právě loajalita a věrnost, s nimi tedy nevěru ve vztahu jistě nezažijete.

Kozoroh je znamení zrozené v období mezi 22.12. – 20.1. Kozorozi nejsou ani impulzivním a ani přelétavým znamením, za to je na ně spolehnutí. City ale moc najevo nedávají, jsou totiž realisté. Kozorozi si uvědomují, že na vztazích je třeba pracovat a jen tak se vztahu nevzdají, jako partneři tedy nejsou špatní. Dále čtěte: Kočka místo partnerky. Pro muže v Británii realita.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve