Pivo jako lék? Účinky našeho sirupu vás za pár hodin postaví na nohy

 Zdraví 
23. dubna 2018 12:03 / Gabriela Opltová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Unikátní sirup z piva v sobě skrývá ingredience, které vám účinně pomohou Shutterstock
Znáte to, někdy je kašel natolik urputný, že nepomáhá téměř nic. Není třeba házet flintu do žita. Máme pro vás unikátní sirup, který si hravě poradí i s touto zdravotní komplikací. Budete překvapeni, ale pomůže vám pivo.

Kašel se může stát doslova noční můrou, a to zvláště v případě, že trvá celé týdny. Proto se může zdát nereálné, že existuje něco, díky čemu byste se tohoto neduhu zbavili již za několik hodin. Ale chyba lávky. Něco takového opravdu existuje! 

Zkuste sirup z piva

Unikátní sirup z piva v sobě skrývá ingredience, které vám účinně pomohou. Potřebujete jen dvě suroviny a můžete začít s přípravou tohoto přírodního léku. Nejlepší na tomto receptu je, že je vhodný i pro děti a účinek se dostaví opravdu velmi rychle. Další tipy, jak se zbavit urputného kašle najdete zde.

Co k přípravě potřebujete?

  • 150 g cukru
  • 0,5 litru piva

Postup

Nejprve rozpusťte cukr na mírném ohni, dokud se nepromění na karamel. Následně odstraňte hrnec z tepla a nalijte do něj pivo. Vraťte sirup na sporák a důkladně míchejte, aby se ingredience pěkně spojily. Vařte na mírném ohni po dobu přibližně 15 až 20 minut, dokud nebude sirup vypadat jako med. Poté ho uložte do skleněné nádoby.

Dospělí mohou užívat jednu polévkovou lžíci sirupu denně a dětem stačí jedna čajová lžička. Účinek vás překvapí. Druhý den se budete cítit jako rybička. Výborný je i sirup z černého bezu. O jeho přípravě se více dočtete v jiném článku.

A zbyde-li vám po přípravě sirupu a léčbě ještě nějaké pivo v lednici, žádná škoda. Jistě pro něj najdete i jiné vhodné použití.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47